Emleyla Biyerde gördüm mamajo elektrikli yan tek göğüs pompası onermislerdi kullanan alan varmı ondan düşünüyorum fiyatında 300tlerde
MoM173 balbebek412 trendyol da beğendim ilk 3 ay çekimi iyi sonra yavaşladı eskisi gibi değil almayın diye yorum yazmışlar cekim gücü azaldımı sizde de ?
balbebek412 MoM173 hayir bende oyle bir durum olmadi. suan arkadasin kullaniyor, benim cihazimi yenisine para vermesin diye ona verdim, o da bahsetmedi oyle bisiden.
MoM173 momsturk elektronik olan cekim gücü azalıyormuş iki üç ay sonra almayın diye yorum yazmışlar trendyolda sizde de oldumu almalımıyım
momsturk MoM173 sana şöyle diyeyim bu makineyi kullanacak 3. kişiyim. arkadaşım kullandı. 1 sene sonra ablam doğum yaptı o kullandı. 3 sene sonra da sıra bana geldi taş gibi maşallah
Kuzucccum MoM173 Kullandığım süre zarfında öyle bır şey olmadı . Kendın artırabılıyon zaten cekım gücünü
incimercan MoM173 instada bi sayfa tkp ediyorm, orda kullananlar en çok kiwiyi önermişti. Alışveriş sitelerinde 250 TL civarı. A101 onlineda stoğa düşmesini bekledim, 119 TL’ye aldım. Kiwi elektronik göğüs pompası…
incimercan Piraye2021 ürünü favorilerime ekledim, gün içinde aklıma estikçe bakıyordum, ille denk gelir diye 😀 denk geldi, doğuma zaman varsa almak in acele etmeyin bence tkp edin.