MoM173 Kullanan memnun kalanlar yada iyi olduğunu duyanlar göğüs pompası yada sağmak için makina önerisi
Melos12 MoM173 babyme markayı duydum onu aldım 2 hafta önce oğlumda manuel kullanmıştım bunda elektrikli kullanıcam Allahım nasip ederse 🙏
gulin-35 MoM173 baby mee almıstım ısımı gordu ama gogus ucuna tam oturmasına dıkkat et yoksa cok kotu yra yapıyor
Melos12 Kuzucccum BİM’den almıştım canım hiç ismini hatırlamıyorum hatta annem almıştı güzel çekiyordu ama bi parçası kırıldı temin edemem diye bende 2. Ye elektrikli aldım
Kuzucccum Melos12 süt gelmeyen göğüs ıcın manuel pek ıyı degılmıs dıye okudum kararsız kaldım alıp almamakta 🤦♀️
Kuzucccum Melos12 bnm bi göğsüm yok denecek kadar az gelmiyor kızımda cekmıyor kurumasın dıye cekeyim dedım canım
Melos12 Kuzucccum o zaman sürekli çekmeye çalış canım dolduğunu hafif hissetsen bile sonra inşallah çoğalır
Kuzucccum MoM173 ben de onu kullandım bı ara sonra başka bırıne verdim gerçekten çok ıyı teklı yeterli bence cekim gücü ıyı
MoM173 balbebek412 trendyol da beğendim ilk 3 ay çekimi iyi sonra yavaşladı eskisi gibi değil almayın diye yorum yazmışlar cekim gücü azaldımı sizde de ?
momsturk MoM173 elektronik olarak lansinoh. tekli yeter. onun dışında elektrikliyi götüremeyeceğim yerler olur diye mochi aldım indirimdeyken
MoM173 momsturk elektronik olan cekim gücü azalıyormuş iki üç ay sonra almayın diye yorum yazmışlar trendyolda sizde de oldumu almalımıyım
Kuzucccum Melos12 ıns kuzum ya verıyorum bı ıkı cekıyor boş olduğunu anlıyor bırakıyor mecbur pompa alacağım
Melos12 Kuzucccum al kuzum geç kalmadan çoğalır Allah’ın ıznıyle bol bol dereotu ye çok güZel süt yapıyor incir ye inciri kaynat ye suyunu iç