_Aysgll_ halimecote 38+2 olduk ama hiç doğumla ilgili bı belirtim yok 😂 Ne ağrı sızım var ne başka biseyim . Nts de de çıkmıyo sancı falan. Yarın tekrar gitcem kontrole bakalım nolcak 🤰🏻 Karnimda kıpır kıpır hiç durmuyo aslında ama gelmeye de niyeti yok gibi 🤲🏻 Hayırlı zamanda sağlıkla gelsinler inşallah
Zehrakutay2018 38+4 belimde kasigimda ağrı var 2 gündür de bulantı var çözemedim ama gelen giden yok gece bu ara ağrım arttı ama sonra geri gitti Rabbım yardımcımız olsun
Kubra2721 İshal baslamisti dogum belirtisi dediler ama 2 gundur kabizim belirtilerim yok oldu birden anlayamadim 😳😳 cok enerjiktim dogum oncesi enerji gelir anneye dediler oda gitti bugun kalkamiyorum koltuktan 🤦 dogmaktan vazgecti cocugum herhalde 🤣🤣
Gunesim1 Kubra2721 ayıları bende de oldu biliyor musunuz hatta sanki karnım yukarı çıktı gibi tekrar. Kimse inanmıyor ama bana doğum kanalından çıktı gibi geliyor girmişti kanala nefesimi rahat akmaya başlamıştım kasıklarımda basınç vardı hepsi geçti.
Gamzeli63_anne silakabadayi aynı ben 38+0 bugn ins sezeryana girecm acaba 38+0 da bebek kuvese griyormu
ESBS61-1990 _Aysgll_ benimde 38+2 belim agiriyor bebeğim benim hiç hareket etmiyor acaba bi sikintimi var çok az hareket ediyor carsamba kontrolum var
halimecote _Aysgll_ bende yarın gideceğim bakalım benim 38+6 nadir ağrı oluyor nst ne çıkacak acaba 🤗 hayırlı zamanda sağlıkla gelsinler 😘
Babyyurtseven1- 38+5 ne kasık ağrısı ne bel ağrısı tık yok:) hurma,yoga,ev işi bolca ama bebişin keyfi çok yerinde sanırım.
Babyyurtseven1- muges44 bir taraftan günü var daha diyorum bir taraftan da suni sancı vs istemiyorum çeşit çeşit düşüncelere dalıyorum ne olacak halimiz🤷🏻♀️☺️ Yatakta dönmek çoook zorluyor bir de
muges44 Babyyurtseven1- bende oturmuş kendi sancımın gelmesini bekliyorum çok minik bel ağrılarım oluyo sadece o kadar🥲kütlem izin vermiyo ki dönebileyim çok haklısın, ben birde sağda da yatamıyorum. Sol yanım delik deşik ya sabr🤦🏻♀️🥰
_Aysgll_ ESBS61-1990 Valla akşamdan beri bende de var öyle bı sıkıntı biliyo musun. Normalde hiç durmaz ama akşamdan beri hareketlerinde azalma var takip ediyorum 🤦🏻♀️ İnşallah bı sıkıntı yoktur sadece tembelliklerinden öyledir . Yarın sabah kontrolüm var benim de gidince bı söyliycem doktora
Tuubacvk ESBS61-1990 bnmde 38+3 bi kaç gündür hareketleri çok azaldı benimde yarın kontrolüm var doktora soracağım
Melek3 halimecote 39 oldum gece 12 den sonra 39+1 olucam 😂40.haftanin içine girdim sancı vs yok hiç 50 dk yürüyüş vs yaptm banamisn demiyor sanki ben hamile değilim
halimecote Melek3 ah aynıyız yarın bende bir yürüyüş yapayım evde hareket falan yapıyorum ama pek bişey yokkk anca içerde kuduruyor 🤗