Civcivinannesi1 minikkoalammm Kız dün komşum yaptı nasıl güzel koktu ama evimin çevresinde hiç satan yer yok sanada gelebilirim afiyet olsun şimdiden 😅
minikkoalammm Civcivinannesi1 gel kız kovarm herifi 😂 iki hamiş gömeriz 😅 yemek sepetine bak kuzum orda var bir çok yer canın birşey istediğinde ben dha önce ordan söyledm balık karides sıcak getiriyolr
Civcivinannesi1 ZZeynepP1903 Allah razı olsun afiyet olsun size 😊 benimde hamilelik döneminde çok sevdim her gün döner yiyesim var resmen
Civcivinannesi1 alparslanannesii1661 Demi 😅 her gün ayrı ayrı düşün bugün herkes tavuk yapıyor sende yap bari 😅
blueberyy00 Civcivinannesi1 Yaaa sahi mi ay ne demek kabul edersen başımın üstünde yerin var 😂😂 cinsiyetin ne ben tiksindim ya eşim için yapıyorum bende yanında patatesinden pilavindan otlanirim 😂😂
Civcivinannesi1 minikkoalammm Hahaha bir kova balık yermişiz afiyet olsun allah razı olsun canım 😊 benim evim merkeze çok uzakta o tür şeylerden mahrumuz köy diye geçiyor burasii
demethanim Civcivinannesi1 çorba yerine sulu un köftesi, yeşil fasulye , yoğurt mogurt biseyler.. bu ara kolumu kaldırıp bir çöpü çöp üstüne koyasim gelmiyor 😔
blueberyy00 Civcivinannesi1 benimde kıza benziyor dedi doktor kızda etten tavukta tiksiniyorlarmis yarın kesinlesecek bakalım.dogrumu 😂