Civcivinannesi1 Bugünde ben sorayim fikir olsun ben kışlıkları çıkarıcam eğer üşenmezsen mantı makarna yapacamm
S02_ Civcivinannesi1 oo mis 🤌🏻 Bugün bizim dışardan yeme günümüz yani burger king yicez 🍔🍟🥤 fikir olsun dün mercimek yemeği pilav kaşık salatası yapmıştım ☺️
blueberyy00 Civcivinannesi1 ya yataktan çıkmadan akşamı da aradan çıkarayım bari 😂düşündüm şimdi fırına tavuk ızgara patates atarım bide salata pilav tamam 🌸
Civcivinannesi1 S02_ Arada kaçamak yapmak lazım tabi afiyet olsun benim ama maalesef evim merkeze çok uzakta en fazla kebap döner çiğköfte varrrr 🙄😊
Civcivinannesi1 blueberyy00 Misafir kabul edersen geliyorum 😅 inanılmaz derecede hamilelik döneminde tavuk aşığı oldum dayanamıyorum afiyet olsun
Ezom Civcivinannesi1 hepimizin jilesi bu bence sabah gözlerimizi açar açmaz hemen ne yapacam bende kaynabahar yapcam saç tava biraz yapcam bide ayran yeşilik kaynabahar benim tabikide eşim sevmediği için onada saç tava yapcam
HollyMolly Ben dünden yaptım yemeklerimi. Salçalı pırasa yemeği,patlıcan/patates oturtma ve makarna yaptım. Belki çorba eklerim önden
Civcivinannesi1 minikkoalammm Kız dün komşum yaptı nasıl güzel koktu ama evimin çevresinde hiç satan yer yok sanada gelebilirim afiyet olsun şimdiden 😅
ZZeynepP1903 Tavuklu karnıbahar yemegi, bulgur pilavı yanına tavuk sote ayran yeter 😂 kendimi iyi hissedersem insallah yapacagım 💁🏻♀️
Civcivinannesi1 ZZeynepP1903 Sizin menüde tam benlikmis tavuklar var hep sizede gelsem olur 😅 afiyet olsun
blueberyy00 Civcivinannesi1 Yaaa sahi mi ay ne demek kabul edersen başımın üstünde yerin var 😂😂 cinsiyetin ne ben tiksindim ya eşim için yapıyorum bende yanında patatesinden pilavindan otlanirim 😂😂