Ozie1993 Burda saat 04.00 😓 37+1 2 gün önce rahimde kısalma ve açılma var bebek bi kaç güne gelir dediler ama eve yolladılar sancım var belim karnım şiddetli adet ağrısı çekiyorum resmen uyuyamıyorum delirecem çok huzursuzum 😰😰😰
Elif7221 Ozie1993 benimde saat 4.30gibi nişanım geldiğini farkettim şuan adet agrisi gibi sancılar hafif hafif geliyor ve 39+1 im insallah hepimiz sağlıkla alırız kucağımıza bebislerimizi. Sakin olmaya çalış sabah oldu zaten sancıların sıklaşırsa hastaneye git canım benim 10 da randevum olduğu icin bekliyorum sancım da yok gibi çok az.
Aysebln Ozie1993 yaşadığın şey doğum sancısı canım ama acilman ne durumdadır acaba Rabbim yardımcın olsun sağ salim bir avazda kurtarsın inşallah 🙏
Ayku6138 Ozie1993 Kıyamam ya eşin falan yakınlarda kayınvalide vs yokmu akraba gerçi az kaldı sabaha biraz daha dayanmaya çalış Rabbim güç kuvvet versin 🤲😒
yamacinannesii Ozie1993 belki açılman artmış olabilir benim 5 saatte tam açıklık oldu. Belki de normaldir daha ama ihmal etme sakın
Ozie1993 yamacinannesii gidicem ben avusturyada yaşıyorum test olmadan sokmuyorlar onu halledip gitmem lazım 😰😰😰