Bu hastaneye giden yada orada dogum yapan varmı doğumdan sonra bebeği yıkıyolar mı yada güvenli bağlanma seklınde uygulamaları varmı cok merak ediyorum
    Eomrk3 ben senem hanima gidiorum 7 gun once dogum yaptim bebegi sadece silip temizleyip veriolar sana evde yikamani soyluolar ben mecburu sezeryan oldum hic bi sorun yasamadm hastaneden ciktiktan bir hafta sonra seni cagriolar bebek ve senin kontrollerini yapiolar bebekle baya ilgileniolar seninde dikislerini filan evde nasil temizliycegini filan ablatiolar senem hanim inanilmaz ilgiliydi ameliyatda ve sonrasnda tavsiye ederm
      Yldrmygmr bende selda hanıma gidiyorum suan ama her seferınde sormayı unutuyorum uygulamaları aynıdır sanırım hastaneden de memnun kalmıssınız
        Eomrk3 ewet guzeldi hemsireler cok ilgiliydii hic cagirmaya gerek duymadan geliolardi zaten yanliz odalar cok kucukk suit oda tutduk gunlugu 150 tl cok rahat etdik baska sknti yoktu
          Yldrmygmr Ay cok sevindim suan bende hemen yıkanmasını felan istemiyorum bazı hastaneler hemen yıkıyomus. oda olayını bende o sekılde dusunuyorum bos oda bulursak tabi. Peki 1 hafta sonra kontrole gittiginizde tahliller kontrol vs doğum ucretının içinde mı oluyo artı ucret öduyomusunuz yoksa
            Tahlillere ayrıca ücret ödeniyor bende oraya gidiyorum arkadaşımda orada doğum yaptı doğumdan sonra bebeği siliyolar ve direk annenin kucağına veriyolar kordonunu kesmeden 😍 hemşireleri dr ları gayet ilgili bana göre
              Eomrk3 sadece isitme testini tekrarladilar ondandan ucret almadilar bizden sadece bankodan kontrol kaydi actirdilar