Gzm23 Papatya-Kokusu yani evet özeldeki doktorum vardı kadın Ben ne sorarsam ona aşırı normal geliyordu ama Ben ilk defa karşılaştığım bir durumun bu kadar normalleştirilmesine taklıdm bence her hamile kendine özel
Seymaben Gzm23 yok zaten cinsiyet ayırdığınızı düşünmüyorum sadece tanımıyorum demişsiniz ya o durumdan bahsettim hiç birimiz tanımıyorduk doktorlarımızı demek istedim 🌸inşallah gönlünüze göre bi doktordur
Poyrazin_annesi Bizde özellıkle erkek doktor ıstedık cnku kadın doktora nezaman denk gelsem başlarından atıyolar ılgılenmıolar
Gamzebrb Gzm23 bence erkek doktorlar kadın doktorlardan daha iyi kaç tane kadın doktora gittim kendini beğenmiş ilgisiz azarlar şekilde hitap ediyolar erkek doktorlar daha naif yaklaşıyo bence
Gecegunesi Aneebebek istanbul Gaziosmanpaşa dayım eyüp dahil bakıp devlette kadın doktor bulamıyorum eyüp hastanesinde iki doktor var ikiside erkek, özel rami hastanesinde Nehir Bayram a gidiyorum ilk doğumumu da onunla yapmıştım
Aneebebek Gecegunesi Devlette bende kadın doktora randevu bulamadığım için özele gidiyorum ama hiç birinden. Memnun kalmadım. Teşekkür ederim