FusunF 26+2 haftalık hamileyim su içiyorum fakat sürekli lavaboya gidiyorum yanı daha 5 dakika once gittim yeni oturdum yine geldi normal mi sizinde böyle mi ?
BabyAAO FusunF aynı durumdayım canım😵💫 büyüğüdü için baskı yapıyor azıcıkta olsa idrar geliyor hemen
BabyAAO FusunF aynı durumdayım canım😵💫 büyüğüdü için baskı yapıyor azıcıkta olsa idrar geliyor hemen
gldn065807 FusunF yok ben artık lavobo un önünde oturacam gelince hemen giderim bari yoksa git git gel yoruldum bir yudum su içsem lavabodayim artık valla sıkıntı bastı
Glcntn FusunF normal baş aşağı dönmüşse bide o zaman daha çok baskı yapıyor tuvaletin olmasa bile tuvaletin varmış gibi hissediyorsun bazen
Dfne_dnz FusunF gayet normal aynı durumdayız 30+4 benimde bir bardak su içiyorum oturmadan hop lavabodayim 🤭😊
mucizegebelik6 FusunF benimde ilk zamanlar öğleydi şimdi düzeldi. Eskisi gibi cok su içmiyorum sanırım ondan diyorum 😀
bebegimizibekliyoruz1 FusunF 32+3 den sesleniyorum 😂 geceleri yarım saatde bir tuvalete kalkıyorum uyanınca da geri kolay uyuyamıyorum bel ağrısı ve 30dan beru başlayan mide bulantısı da ek sürprizi tabi
FusunF bebegimizibekliyoruz1 ay ilerdeki haftalarda ben 😂bende geceleri uyanıyorum 😂uykuya dalmam uzun sürüyor şimdiden uykusuzum
mucizegebelik6 FusunF bence bir bucuk iki litre yeterli😀 diyorlar Kİ cok su icin bebenin suyu azalır. Cok su içince de bebenin suyu fazla olur. En iyisi normal içmek abartmamak hele ki WC yönünü düşünürsek 😀
bebegimizibekliyoruz1 FusunF ah ah bi de bana sor 😂 uykular haram oldu vücut resmen kendini bebe zaten seni uykusuz bırakıcak sen ona alışmakta zorlanma ben seni şimdiden alıştırıyorum diyor 😂