Esrahaliscelik Prensannesi38 bır hafta gerılık gayet normal hıc takma şükret haline öyle kötü durumda gebeler var kı ama sureklı tedbırlı de ol benım 7 hafta gerıdeydı 😔🤲
izmirlitazeanne Esrahaliscelik nasıl bebeğiniz bi haber gelişme var mı bir an önce kavuşup kucağınIza almak nasip olsun dualarımdasınız
Esrahaliscelik izmirlitazeanne gıttım gördüm Allahım ıcım parçalandı küçücük bır beden nefes alıp verısı çok zor küçük olduğu ıcın solunuma bağlı dedı doktor ınsallah ıyı olur bebegım lütfen Allah rızası ıcın hepınızden dua beklıyorum 😔😔🤲
izmirlitazeanne Esrahaliscelik Allah’ın izniyle çok iyi bir şekilde gelcek annesinin yanında dualarım sizinle gönlünüzü ferah tutun 🙏🏻 Mutlaka haber verin merak ediyorum bende takip ediyorum
1Nermin Esrahaliscelik Rabbim evladınıza kavuştursun inşallah hemencecik günler geçer ve kucağınıza sağlıkla gelir 🤲🏻🤲🏻
Esrahaliscelik izmirlitazeanne amin inşallah Allah razı olsun ınsallah ıyı olurda küçük meleğim güzel haberlerle gelırım sıze suan ne yedıgımden ne ıctıgımden hıc bısey anlamıyorum kendımı çok eksik hıssedıyorum ben evde yavrum canımın parçası hastanede yatıyor 😔😔🤲🤲🤲🥲🥲
prensesannesiiiiii Esrahaliscelik sağ salim eve gelir inşallah minik savaşçı.. Onlar çok güçlü oluyorlar inşallah bunu da atlatıcak bugünleri gülümseyerek hatırlatacaksınız inşallah 🤲🤲
Esrahaliscelik prensesannesiiiiii amin inşallah yaa Rabbım sabır versın böyle olan herkese kımseyı hastane kapısında bırakmasın 🤲🤲
Anneolmayolunda- Allahım hiçbir anneyi yenidoğan yoğun bakım ünitesi önünde bekletmesin tez zamanda sağlıkla kavussin tüm anneler bebeklerine çok zor beklemek rabbim evlatlarımıza sağlık nasip etsin
Esrahaliscelik Anneolmayolunda- amin amin inşallah gerçekten çok zor Rabbım sabır versın bu durumda olan herkese Rabbım herkesın evladını kendıne bağışlasın 🤲🤲
Cigdemozcan Esrahaliscelik canım benim çok geçmiş olsun. Sağ salim evinede alıp götürürsün yavrunu inşallah. Sabrının selametini alırsın inşallah. Aranızdaki kan akışı bozulunca mı aldılar peki?
Esrahaliscelik Cigdemozcan yok nst çok ıyı çıkmadı bır de ultrasonda hareket etmıyordu riske atmayalım dedıler 🤲😔
Cigdemozcan Esrahaliscelik o zaman en hayırlısı olmuş diyelim sen gönlünü ferah tut. Sağ salim gelir inşallah eve
SecilM Esrahaliscelik Allah şafi ismiyle şifa versin inşallah sağlıklı bir şekilde evinize dönmek nasip olur 🤲🏻