Kubra2721 Esrahaliscelik tez vakitte saglikla kucaginiza almayi nasip etsin allah. Adi ne bebeginizin dua ederken ismiyle dua edeyim
semranaksu283 Esrahaliscelik bende 33+3 de doğum yaptım ikiz bebek 2050 gr birisi 1850 gr birisi doğdu küvozdeler doktor en az 1 hafta dedi bende cok üzgünüm ama üzgün olmamalıyız sütümüz gelmez seninki kac kilo doğdu
Esrahaliscelik Irmak23 bı sıkıntı yok demısler suanlık ciğerleri henüz çok küçük dıye solunumda sıkıntı yaşıyormuş solunum cıhazına bağlı suan 🤲😔
Esrahaliscelik semranaksu283 1300 gr doğdu çok küçük daha bebegım solunum cıhazına bağlıymış ben daha göremedim yarın ınsallah görecem 🤲🤲
Esrakin Esrahaliscelik Kac kilo dogdu cnm bende 29+3 de acil sezeryana alindim 26 gundur bebegim kuvezde entube 😑
Esrahaliscelik Esrakin 1300 gr doğdu 2 kılo 2200 olunca verecez demısler Rabbim hepsının şifasını versın ınsallah sağ salım sızde kucağınıza alın 🤲🤲
Asliveannesi Esrahaliscelik Rabimm yardimcin olsun sag salim kucagina versin bebeyine saglik versin gulum cok gecmis olsun
Esrakin Esrahaliscelik Amin insallah benimde 1320 gram digdu 1200 e kadar düştü odem atti sonra sikntulr cıktı sindirim sağlayamadı entube ettiler 1 haftadır entube 😑
Edaaece Allah yardımcın olsun canım inşallah tez zamanda kavuşursun bebeğine ❤️ Alakasız bir şey soracagım elazığda mı yaşıyorsun
Prensannesi38 geçmiş olsun Canimm🌼 sağlıkla kucağına alırsın inşallah bebisin🤲 Neden erken doğum oldu kuzum bende 24 haftalık hamileyim.ama ultrasonda 1 hafta geriden çıkıyor bende korkuyorum gelişim geriliği olur mu diye 😕
Esrahaliscelik Prensannesi38 bır hafta gerılık gayet normal hıc takma şükret haline öyle kötü durumda gebeler var kı ama sureklı tedbırlı de ol benım 7 hafta gerıdeydı 😔🤲
BeRidwan Esrahaliscelik Allah bebeğine güç kuvvet versin inşallah. Umarım hemencecik kendini toparlar