Arashsn Deletedmom_289 ikinci gebeliğim aslidna ama herşeyi unutmuşum ☺️ bende heyecan yapıyorum artk biran önce oynasın diye
Arashsn yavuzhan1707 maşallah ☺️☺️ evet doğru söylüyorsunuz ben ilk gebeliğim de ki herseyin unutmuşum bebegin kaçıncı haftada oynadığını benimde az kaldı inşallah oynamasına 🤲
Arashsn Leylakkk ☺️☺️ evet sonradan da cok hareketli oluyorlar benim yaklaşık iki haftadır idrara cikma sayım da çoğaldı sizde de aynı sıkıntı oldu mi acaba gece uykuda da uyandırıyor bunun icin bana erken gibi geldi
Leylakkk Arashsn evet son 2 haftadir gece 3 4 kez idrara kalkıyorum ama henuz tekmelerine uyanmıyorum, uyanik olursam hissediyorum sadece uykuda hissetmiyorum hareketlerini😊
Kaderyerrr Arashsn 18 haftayı geçerken net hissettim. Zayıflıkla da alakalı biraz karın daki yağ yoğunluğuna göre 22 de hisseden de var 🙂
Sema2019 Arashsn benm ilk gebeligim 19. Haftamda hissetmistm suan 28 haftaligim her gün düzenli olarak hareket etmiyor ama genel olarak hissediyorm
Arashsn Leylakkk bana hafta olarak.erken geldi bu kadar cok idrara çıkmak merak ettim sormak istedim ☺️ demek normal cok idrara cikma genelden postlarda enfeksiyon belirtisi yazıldığı için onu da sıkıntı yaptım
Arashsn Semaen ilk gebeliğinizse gec hissediliyor yazmış genelde annelerimiz umarım biran önce sizde hissedersiniz ♥️
Arashsn yavuzhan1707 ilk çocuğum.erkek doktorum buna yuzde seksen kiz dedi bide hayırlısı ile kucağıma alırsam inşallah düşük riskimi duyduğumda beri çok tedirginim böyle uykudan bile uyanıyorum sıkıntı ile oğlum 3 yasinda 16 haftalik da.hamileyim
yavuzhan1707 Arashsn ayy insallah sag saglim kucağınıza alırsınız ❤️ Bi kız bi oğlan Allah hayırlısı ile bana da isteyen herkese nasip etsin 💕💕
HaticeBerkayBalat3103 @Arashsn benimde ilk gebeliğim canım 16.cı haftada hissetmeye başladım pıt pıt şeklinde küçük küçük şuan 32+6 Haftalıgız kıpır kıpırız yerimizde duramıyoruz maşallah 😀🤭
Arashsn HaticeBerkayBalat3103 beb aslında o şekilde karnımda atmalar olduğunu söyledim doktor bebek oynaması degil dedi bu ara hic hissetmiyorum onları da ☺️ gun sayıyorum ki oynasinda bende artk rahat edeyim düşüncelerim den kurtulayım istiyorum
HaticeBerkayBalat3103 @Arashsn çok az kalmış hareketlerini hissetmene bazı kadınlarda geç hissediliyor maalesef bende ne zaman vurucak acaba nasıl bir duygu diye kendime sorardım cevabını da aldım oğluşumdan aşırı güzel bir duygu bazen can yakıcı ama değer 😍🙏
Arashsn HaticeBerkayBalat3103 evet☺️ ilk gebeliğim de oğlum bazen oynadığı zaman ay dkye bi bağırirdim istemsizce bunda da işte bu düşük riskimden dolayı artk ne zaman oynayacak hissine kapılıyorum hep