Didemmmmm Sametnida doktorum bana 36. Haftada başlamamı söyledi ama ben karnımdan dolayı göremediğim için doğru yaptığımı düşünmüyorum😉
H_myra1 Sametnida çok duydum ikinci gebeligimde beridir çok popüler 3.hamileyim ama asla yapamam sanırım 😅 zaten aşagısıyla hiç irtibatım yok göremiyorum kendilerini
Baysey Sametnida ben basladım doktor direk esıme anlattı 36. Haftadayız 2 3 gundur ağlayıp yaptırmıyordum acır diye 🙈 doktor dun Bi guzel azarladı mecbur dunden beri yapıyoruz. Arkadasım yeni doğum yaptı hiç kesi yok onun hep bu masajdan diyo
Hilal-95 Didemmmmm 🤣🤣 ay sorma bide acıyorkı braktım 1 kerede ben mumkun değil eşimdende isteyemem yani öle bsyi🤦🏻♀️🤭 beceremedim bende
Didemmmmm Hilal-95 ya bende zorlandım . Doktorum eşin yapsın dedi ama bende isteyemem 🥴yapabildiğim kadar yapıp pilates topu ile hareketlere devam ediyorum. Birde hurma ye dedi onu yiyorum😉
mucizebebek03 Sametnida ben🤚🏻35 ten beri yaptım rahmim çok incelmiş dedi ebem ama bebeğim çok iri bebek olduğu için içten kafası gelmiyordu o yüzden kesi yapıldı 3 tane kadar dikisim var bence faydası var yoksa o kadar iri bi bebek bu kadar az dikiş olmazdı
HavvaGuzey Sametnida ben ilk doğum da yapmıştım kesim de vardi bu sefer yapmıyorum çünkü her yapista sancilaniyrm
Hilal-95 Didemmmmm aynen bende ama bnm artık 38 oldu nışan felan geldi herseyi yapıyorum beklıyorum çömelme felanda baya iyi geliyormus
Didemmmmm Hilal-95 AA öylemi canım hayırlısı olsun 🙏🏻 Beni çok endişelendiriyor nişan nedense🥴 squat yap bol bol işe yarıyormuş.
Sametnida Hilal-95 yürüyüş yap canimm 😅 insallah saglikla mutlulukla kavus yavruna Tabiki bizlerde 🤲🥰
Hilal-95 demethanim amın inşallah kuşum valla yapmadığım şey kalmadı sancılarım ama düzenli değil doktor geri gönderiyor 🤗
Didemmmmm Hilal-95 bebiş in yeri rahat galiba canım 😉 inşallah en kısa zamanda sağlıkla kucağına alırsın🙏🏻
Hilal-95 Didemmmmm amin kuzum ya inşallah hepimiz sağlıkla kavusalım isyan etmek istemiyorum ama artık sabrım kalmadı🤣 insanız malsef sabırsızlanıyoruz hepimiz 🙏🏻🙏🏻
Didemmmmm Hilal-95 8 buçuk ay nasıl geçti bilmiyorum cidden çok hızlı geçti . Ama günler azalınca da heyecan iyice artıyor🤩 Rabbim hepimize hayırlısıyla sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin inşallah 🙏🏻
Hilal-95 Didemmmmm ammin canım inşallah 🙏🏻 Önemlisi o zaten valla allah bi avazda kurtarsın hepımızı. Valla gönderirse hastanemi değiştiricem artık hayırlısı bakalım
Hilal-95 Kubra2721 🤣🤣🤣🤣 aay valla yaa benm oğlan çok rahat vazgecti sadece burası değil aile sulale beklıyor🤣🤣
Berrycherry Ebemiz 38’den sonra başlayın dedi ama nasıl yapılıyor bi fikrim yok🙄😂 yapanlar nerden öğrendi acabaa?