KK16 Sibel_l3 İlk başlarda erkek gibi geliyordu Çin takviminde erkek çıkmıştı çünkü Ama şimdi hep kız gibi geliyor güzelim kızım diye sevesim geliyor ☺️ Rüyamda da kız çocuk gördüm bir kaç hafta önce
Sibel_l3 KK16 yaa hadi bakalım , yarın bana tahmin yapar.belki ikili test sonucum çıkacak🙂 ben rüyamda hep erkek görüyorum çin takvimi de erkek diyor hayırlısı artik
KK16 Sibel_l3 Ben cuma günü gittim tahmin edicem dedi tahmin bile edemedi 😕 ikili test sonucum da bir hafta sonra çıkacak zaten risksiz çıkarsa 1 ay sonra çağıracak bir daha ancak o zaman öğrenebilirim belki 🙁
Fatma_6868 Sibel_l3 ayy ya bende hep erkek bebek göryrdm hep minak bi oğlum olurdu rüyamda ve oğluşum olcak 👶🥰
KK16 Fatma_6868 1,5-2 aylıkken bende göbeğimin kımıldamasını görüyordum kalp atışıdır diye geliyordu bana o kadar erken hareketi gözükmez diye. Yoksa benim de mi oğlum olacak 🙈
mercimeginannesiiii KK16 Benimde karnım atıyordu 15 haftalığım hala atıyor ama o bebek hareketi değil atardamar 🙈
KK16 Fatma_6868 Benim göbeğim bildiğin hop hop atıyor 😂 kalbinin atışı bence 5-6 aydan sonra hareketleri hissedilirmiş
Sibel_l3 KK16 seninle aynı haftadayiz, bazen bende minik hareketler hissediyorum ama damar segirmesi yada gaz diyorlar 😂
Fatma_6868 KK16 normalde 5 aylık oldu zaman tekme fln atarmış benmki tekme atmıyr da ufak ufak oynuyor işte
KK16 Fatma_6868 Evet işte minicik kalbi atıyor onun hareketidir ☺️ Benim doktorum Cuma günü tahmin bile edemedi hiç kopya vermedi dedi 😕 erkek çocuğu olan arkadaşlarımın 11-12 haftalarda belli olmuş hep benim gözükmedi hiç
KK16 Fatma_6868 Keyifleri, sağlıkları yerinde olsun da geç olsun güç olmasın napalım artık er ya da geç öğrenirim 😄