yeliz0624
tavsiye ediyorum düşünüyorsanız alın derim fakat aldığım fiyat 85 tl idi ilk zamanlarmmda aldım d&r den sun 125 tl olmuş d&r de bu aralar indirim var 2.ye %50 seklinde.
https://imgyukle.com/i/kjpFRR
edindiklerim bunlar hepsini tavsiye ediyorum hamileligmde hayalim kitaplar ile bilgiler edinmekti öyle de yaptım kitap okurken kızımı da hissediyorum sesli okuyorum 4 haftalık öğrendiğimde Ayşe Öner bir hemşire onun kitabını ve hamilelik günlüklerini edindim birde onlari da tavsiye ediyorum gunlukte de hafta hafta konusuyoruz Ayşe Öneri bitirince yenilerini eklemek istedim d&r de gezerken doktor banu çiftçi kitabi ile denk geldim d&r de gezerken inceledim ve aldım beraberinde doğal hamilelik rehberi ve doğum kitabını edindim hepsini okuyorum ve bittikçe alası geliyor insanın , bu ayda esra çabuk gebelik kitabini çocuklar ne ister elif pınar çakır kitabını ve e bebektende gına ford mutlu bebek bakımını edindim hepsini tavsiye ediyorum banu çiftçi ve esra çabuk ikisi doktor hafta hafta okuyorum haftama gore hem bilgilendiriyor hemde kafamda olusan sorulara yanıt buluykrum kitap sonunda doğumdan da bahsediyor internette de fiyatlar hemen hemen aynı eğer civarınızda D&R kitap evi varsaa indirimden daha uyguna denk gelebilir almak istediğiniz kitaplar olursa , çocuklar ne ister ve mutlu bebek bakimina baslycam yakında , doğum ve doğal hamilelik rehberini okudum şimdi hafta hafta doktorları okurken bir yandan da gun içinde diğer kitaplara devam ediyorum , akici ve bilgiler çok fazla açıkçası memnun kaldım tavsiye ederim, banu hanımda hurafeleri söylüyor haftasını anlatıyor ve detaylı o hafta da olucak olanları bilgi veriyor aklınıza gelen her seyi bulabilirsiniz, ben orada okuyup bilgi edinip daha sonra doktorum ile de görüşüyorum ondan da fikir alıyorum daha netleşiyor kafamda .Kitqp seviyorum hele bu dönemde daha iyi oluyor hem bilgi ediniyor hemde hamilelik sürecimi takip ediyorum bu süreç çok şey kattı bana 🙏