minikpandammmm
https://imgyukle.com/i/kjpFRR
edindiklerim bunlar hepsini tavsiye ediyorumz hamilelifimde hayalim kitaplar ile bilgiler edinmekti öyle de yaptım kitap okurken kızımı da hissediyorum sesli okuyorum 4 haftalık öğrendiğimde Ayşe Öner bir hemşire onun kitabını ve hamilelkalim günlüklerini edindim birde bebegimim ilk resim çerçevesini Ayşe Öneri bitirince yenilerini eklemek istedim d&r de gezerken doktor banu çiftçi kitabi ile denk geldim o zaman 85 tl idi şuan 125 olmuş d&r de orada inceledim ve aldım beraberinde doğal hamilelil rehberi ve doğum kitabını edindim hepsini okuyorum ve bittikçe alası geliyor insanın , bu ayda esra çabuk gebelik kitabini çocuklar ne ister elif pınar çakır kitabını ve e bebektem de gına ford mutlu bebek bakımını edindim .hepsini tavsiye ediyorum banu çiftçi ve esra çabuk ikisi doktor hafta hafta okuyorum haftama gorw hem bilgilwndiriuor hemde kafamda olusan sorulara yanıt buluykrum kitap sonunda doğumdan da bahsediyor , çocuklar ne ister ve mutlu bebek bakimina baslycam yakında , doğum ve doğal hamilelil.rehberini okudum şimdi hafta hafta doktorları okurken bir yandan da gun içinde diğer kitaplara devam ediyorum , akici ve bilgiler çok fazla açıkçası memnjn kaldım tavsiye ederim, banu hanımda hurafeleri söylüyor haftasını anlatıyor ve detaylı o hafta da olucak olanları bilgi veriyor aklınıza gelen her seyi bulabilirsiniz, bazen indirimde denk geliyorum 2.kitapta %50indirim olduğunda da aldığım oldu , kitap seviyorum hele bu dönemde daha iyi oluyor hem bilgi ediniyor hemde hamilelik sürecimi takip ediyorum