Neseeli Smyr_2525 çoğunlukla bir sağdan bir soldan gelişir canım yumurta çok nadirdir tek taraflı gelişim gelişmese bile ilaçlar var çatlatmak için iğne
Neseeli Smyr_2525 ultrasonda canım yumurtanın geliştiğini görüyor ve çatlamamın ne zaman olacağını tahmin ediyor.. sana şu günlerde ilişki öneriyor ..adetin bitince iki gün sonra git canım.. çatlamadan bir iki gün önce ilişki öneriyor yumurta çatladığı an döllenme oluyor çünkü..
Neseeli Smyr_2525 canım sol tüp kapalı olduğu için rahme gelemeden bebek tüpte sıkışıp orda büyümeye başladı tüpte dış gebelik oluştu ve zamanla tüpü zorladı yırtıldı alındı dış gebelik ameliyatında.. sağda ki tüpte sorun yoktur inşallah kese görünce belli olur..
Neseeli Smyr_2525 ayrıca canım tam kapalı olsa hamile kalınmaz demek ki benim tam tıkalı değildi hamile kaldım.. ama biraz kapalı olduğu için dış gebelik oluştu.. şu an ki hamileliğim kese görününce belli olur canım..
Mucizem26 Smyr_2525 benim sol alindi sag vardi ama oda kapaliydi acilmamisti acamadik demislerdi tuple hamile kaldim
Smyr_2525 Neseeli canım suan sen hamilesin ya tek tüple kaldın doktor diger tüpte kalalımolr felan dedi mi
Neseeli Smyr_2525 inşallah açıktır canım.. açıksa kalırsın hamile.. ama genelde biri tıkalı oluyor.. benim tıkalı olan alındı zaten..
1fatosss Smyr_2525 31 yaşındayım canım ümitvar ol inşallah kafaya takmamak zor ama akışına bırak en kısa zamanda nasip olur inşallah canım benim
Neseeli Smyr_2525 canım ben kendim için söyledim biri tıkalıysa diğeri açıktır diye seninle alakası yok.. senin durum farklı
UzayLavin Rahim filminde sağ tüp tamamen tıkalı, sol tüp yüzde 50 tıkalı çıkmıştı. Doktorum sol tüpteki küçük yapışıklıklar rahim filmi ile açılabilir ama açılmayadabilir demişti. Filmi çektirdikten 5 ay sonra hamile kaldım.
Anneyim42 Smyr_2525 amh gayet yüksek merak etmeyin kalırsınız çok kalan var öyle sıkmayın canınızı benim iki tupum de yok amh en son 2020 de 0.24 dü şimdi kaçtır Allah bilir
AsenaD Smyr_2525 ben degilim ama 2 yakin tanidigim gebe kaldilar 😊🥰 dis gebelik yuzunden tupleriini kaybettiler . Imkansiz olanaksiz diye dusuunmeyin evet yuzde 50 e iniyor sans ama asla olmaz diye birseyy yok 😊 tanidiklaarimin birtanesinin 3 yasinda kizi var digeride bugunlerde doguracak ve ikisise tamamen dogal yollaarla oldu tup bebek filan degil. 🥰 Rabbimin hikmetinden sual olunmaz Bol bol dua edelim Rabbim insaallah tez zammanda dileyen isteyen herkese yasatsin ❤
Smyr_2525 Neseeli kuzum anlamadım inan boyle takıntı biri asla değilim bu süreçte hasta oldum insan herseydne korkuyuyır Rabbim yardım etsin hepimiz guzel haberler alalım