Canim benim namazın bahanesi yoktur her kilmadigimiz vakit için hesaba cekilcegiz zorlaya zorlaya kiliyorum dedin evet icinden gelmedigi surece kilasin gelmez ama elinden gelen kendine bol bol dua etmen ama duayi elden birakma eger sen gerçekten namaz kılmak istiyosan namaza ısınmak istiyosan emin ol ki Allah sana yardım edecektir şeytan seninle oyun oynuyor kilmani engelliyor sana vesvese vererek namazdan soğutuyor sen seytana uyma sırtını dayan Allah’a bak gör namazını kilcaksin senden ricam kendine bol bol dua et Allahim namaza baslamayi nasip et namazi bana sevdir ne olur birakmayim namaz benim için degerli olsun dite dualar et hani diyosun ya manevî huzurum yok diye iste bunun sebebi kalbinin kurana ,namaza, sukretmeye ,allahin kapisina gitmeye ihtiyacin var icinmi daraliyo ac kuran oku bak nasil rahatliyosun en onemliside namaz kil namaza devam et kabin ruhun ferahliycaktir insallah hayirlisi ile namaza baslarsin ve birakmassin insallah Rabbim seni namazla kuranla meşgul olmayı nasip eder