Merveismail3 Kızlar 5+5 ten bu yana sürekli bulantı ara ara kusma ve artık yemek yiyemiyorum su içemiyorum beslenemiyorum siz bu durumda naptiniz acaba sadece çubuk kraker yiyebiliyorum okadar
Volkitolki Merveismail3 ilaç kullanıyor musun Bende 38haftalık hamileyim gala ilaç içmeyince kusuyorum
Soniiii27_1 Merveismail3 canm eczaneden prilam Dr ilaç var onu al kullan ben öyle yemek yiyebildim çok rahat edersin
Hilal56 Merveismail3 ben 2 haftadır hiç bir şey yiyip içermiyorum bulantı hapı da ise yaramadi sadece sersem yaptı yatıyorum sürekli inşallah geçer bir an önce hepimizin
Minmin Merveismail3 ben 7+0’ımbir haftadır geçmeyen bulantı var kusmuyorum ama gece bulantıya uyanıyorum gün içinde devamlı yatıyorum yoğurt yiyorum yemek yiyemiyoruum aşırı sıkıntılı bir de halsizim yorgunluk var
Merveismail3 Volkitolki doktor bulantı icin prilam verdi gecen sabah aç karnına içtim daha beter oldum akşam içmeye çalışıyorum şimdide
nuhunannesi42 Bende şuan 7 haftalık gebeyim bende oyleydim doktora belirttim ilaç yazdı onu kullanıyorum ve çok memnun kaldım. Gerçekten yiyebiliyorum artık
Volkitolki Merveismail3 benim bulantım çok du doktor gece yatmadan önce 2 sabah aç karnına 1olarak yazdı çok etki ediyor
Nurrkacrr Volkitolki Volkitolki akşam yatmadan önce mi 2 tane hap içiyorsunuz bana da verdi de doktor iki ilacı pespese mi yoksa ara verip de mi içiyorsunuz
Soniiii27_1 Merveismail3 günde dört taneye kadar kullanabilirsinz onu gece yatmadan iki tane alın çok bulantiniz varsa az bulaniyosa bir tane gece bır tane sabah alın aç karnina
Soniiii27_1 Merveismail3 günde dört taneye kadar kullanabilirsinz onu gece yatmadan iki tane alın çok bulantiniz varsa az bulaniyosa bir tane gece bır tane sabah alın aç karnina
Merveismail3 Hilal56 ay insAllah😞 doktorum 13.haftaya kadar devam ederek articak dedi bende bu korku başlamadı degil
Merveismail3 Hilal56 aynen ya 1 saat bulansa tamam dicem uyanikken tüm gün bulanır mi bi insanın migdesi ya
Elfs Merveismail3 bende prilam işe yaramadı zoltem kullanıyorum bu ilaç kemoterapiden sonra da kullanılıyormuş aklınızda bulunsun doktorlar gebelere de veriyorlar
Bsrbsrrr Aynı sey bende de var üzerine bide geniz akıntısı eklendi daha çok bulanıyor 🥺 salı doktora gidiceğim ilaç yazan bi dr değilmiş ama umarım yazar bütün günüm suratsız sürekli bulantı ile geçiyor