cennetkokulum_ elaweannesi bugün akşam 9 da başlıyor indirim reklamlarda falan çıkmıyo mu hiç senin 😅sen şimdiden üye ol favorilerine ekle akşam 9 da da gir bak canım ekledigin fiyat ile akşam ki fiyat arasında fark oluyo indirime girmiş olduğunu anliycaksin🥰
Deletedmom16362 elaweannesi Favorilere ekleyin istediginiz ürünleri. Indirime girdiginde orda fiyat düştü yazar. Ben günler oncesinden ekledim islak mendiller 109 dan 64 e düştü hemen aldim mesela. Mustela pişik kremi ekledigim de 120 tlydi 108e indi onu da kaptim.
Fatmabytr Biberon ve emzik hangisini almayı düşünüyorsunuz ben antikolik mi olsa diye düşünüyorum avent ve tommee tippee arasında kararsızım avent 260ml yenidoğan için büyük mu olur bilemiyorum
Elika0 dakpinar- tabi canım ben şu markaya baktım yorumları güzeldi https://ty.gl/b8bwcepcwd şuan indirimde ama 150 düşmesini bekliyorum 😂
elaweannesi Ceysii01 ya ben o dolabı hiç anlamıyorum ya sıfır eşya değil bence ondan alamayız ikinci el oluyor dimi genelde
Ceysii01 elaweannesi Hayir butikler var cok fazla ayrica herkes ikinci el satmiyo sifir etiketli paketli seylerde satiliyo butik olmasa bile. Ben kendi atolyesinde üretim yapan bi bayandan 18zibin 6 bebek beresi aldim 95 tlye anne bebek cantasinida yine bi butikten 60 tlye aldim kargoyla 72ye geldi cnm ☺
Deletedmom16362 elaweannesi Sampuani eczaneden almayi dusunuyorum,netteki yorumlarda orijinal değil yaziyor bazilarinda. Alacaksaniz iyice okuyun.
Ceysii01 elaweannesi Trendyolla anlasmali biliosun ama uygulamasini indirsen iyi olur hem kampanyalar varya suan ilk uyelinse 50indirim veriyo yada 20 tl hediye veriyo