Fatmabytr Ben lcden birkaç parça tulum zıbın alt aldım Trendyol hepsi burada indirimi bekliyorum biberon göğüs pompası vs için siz neler önerirsiniz
Elika0 Fatmabytr post açtım bende mustela yenidoğan çantalı set 330₺ alsam mı emin olamadım eczane satıyor n11 de orijinallik garantili
Annenaz Fatmabytr kalkan, emzirme yastığı,göğüs kremi, belki pijama , polar battaniye falan bakacağım.
cennetkokulum_ Fatmabytr bezlere bakıyoruz biz eğer gücümüz yeterse bakım ürünlerine de bakmayı düşünüyorum bu sefer ki indirim çok büyük olacak diye duydum inşallah öyle olur da eksiklerimi tamamlarım
Fatmabytr Annenaz geçen hafta Penti indirimi vardı 2.urun bedava iki tane pijama takımı almıştım belki tekrar indirim olur
Annenaz Fatmabytr ya baktım ona aslıhda da önü düğmeli olanları göremedim. Onlardan istiyorum emzirmek kolay olsun diye
cennetkokulum_ Fatmabytr valla canım kararsizim ben de ilk gebeliğim daha sleepy ve baby turco arasında gidip geliyorum
elaweannesi Fatmabytr walla benim bebek arabası bakım seti bezi ıslak mendili banyo küweti Bide bebek odası war alınacak mobilyası fon perde awize we halı şeklinde Umarım indirimli ayarlarım😏😏
cennetkokulum_ elaweannesi bugün akşam 9 da başlıyor indirim reklamlarda falan çıkmıyo mu hiç senin 😅sen şimdiden üye ol favorilerine ekle akşam 9 da da gir bak canım ekledigin fiyat ile akşam ki fiyat arasında fark oluyo indirime girmiş olduğunu anliycaksin🥰
Deletedmom16362 elaweannesi Favorilere ekleyin istediginiz ürünleri. Indirime girdiginde orda fiyat düştü yazar. Ben günler oncesinden ekledim islak mendiller 109 dan 64 e düştü hemen aldim mesela. Mustela pişik kremi ekledigim de 120 tlydi 108e indi onu da kaptim.