Dün bebeğimin kalbinin durduğunu öğrendim.12 haftalık sandığım bebeğimin meğerse kalbi 9. haftada durmuş.
Ve bu gün Happy Mom uygulamasından gelen ‘Seni özledim’ mesaji beni mahv etti.ilk hamileliğimdi ve onu çok istiyordum.Psikolojim bozuldu,çökdüm resmen.Ama Allah büyük.Allah kötü şey yapmaz.Demek böylesi hayırlıymış.Bu uygulamayı silmem lazım ama inşAllah bir gün bebeğim olur indirip bunu sizinle paylaşırım güzel Anneler.Allah sizleri ve bebeklerinizi korusun🤲🏻❤️🌹

Emilyamir canım benimde öyle oldu ama üzülme rabbim bir daha nasip eder inşallah ben kürtaj olduktan üç ay sonra geri hamile kalmıştım sanada nasip olur inşallah

@“Emilyamir”#p18581722cennet kusu annesi olmussunuz rabbim sabir versin uzulmeyin rabbim verdiyse imtihanidir en kisa zamanda tekrar guzel haberler alirsiniz insallah gecmis olsun 😕

Emilyamir çok üzüldüm çok geçmiş olsun benim de bebeğim 40. Haftasında karnımda öldü . O ladar iyi anlıyorum ki sizi . Elimde çantamla doğuma gitmiştim meğerse bebeğim iki gün önce ölmüşmüş . O kadar da güzeldi ki , uyuyor sandım onu görünce. Allah yine nasib eder üzülmeyin siz de. 1 ocakta kaybettim bebeğimi şimdi 5 buçuk aylık hamileyim. Allah yüzünüzü güldürsün ❤️🌹

Emilyamir Rabbim sana sabır versin .kalbine de ferahlık versin .biliyorum çok zor ama bu da bir mükafat Allah parcana ateş göstermiycek belki vesilesiyle senide cennete alicak.benimde bir kızım var cennette bende 3aylik ken kaybettim .dolabinda giydiremedigim elbiseleri var.bakinca ağlıyorum.ama Allah nesip etti yeniden hamileyim inşallah sende kucağına bir bebek alınca acin hafifler Allah’a sigin Allah seni mutlu edicek

Gulsurmeli, başlığı Hassas içerik olarak değiştirdi.

Emilyamir allah sabır versin kardeşim. Bende 9 senelik hasretten sonra gebe kalabıldım senın gıbı 9.haftada kalbi durdu ve kürtaj olmak zorunda kaldım dünyalar basıma yıkıldı sonra tevekkül edip Rabbime sarıldım 6 ay sonra tekrar gebe kaldım ve oğlum dogdu 🤲 suan 2 yasında ve ben süpriz bir şekilde 2.ye hamıleyım. Yıllar yıllar sonra evlat sahıbı olduk. suan demem o ki cok zor biliyorum ama tevekkül et gün doğmadan neler doğar