Dilekcnkn ayzurz35 Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin bir avazda kurtarsın inşallah canım benim
ilknurum61 ayzurz35 Hayırlı doğumlar dilerim🌸 Allah bir nefeste kurtarsın inşallah canım sağ salim bebeğine kavuş inşallah 💜🥰😃
buketpoyraz ayzurz35 allah yardımcın olsun inşallah bugün benimde suyum geldi suan hastanede doğumu bekliyorum.
ayzurz35 Suyum var ama sancim yok sancim olmadığı için uzun sürer doğum dediler sabredin dediler yatış verdiler
Suicmeyiunutma buketpoyraz Su geldiyse hastaneye gidin. Benimde suyum geldi 3 saat sonra normal doğumumu yaptım. Su azalması bebeği riske sokuyor
buketpoyraz Emilah hayır kendi sancımın gelmesini bekliyorlar pazartesiye kadar , nstde sancım 80 üstüne çıkıp iniyor
Emilah buketpoyraz valla iyi bekletiyorlar ilk doğumunda benimde suyum gelmişti gittim 5 saat kendi sancimin gelmesini beklediler gelmeyince suni şancı verdiler. Sonuçta senin suyun gelmiş pazartesiye kadar nasıl.bekletecekler anlamıyorum. Çocuk şişer içeride ins biran önce doğum yaparsin. Çok zor olur beklemek
buketpoyraz Emilah nstde sancı 80 üstüne çıkıyor iniyor , valla bekletiyorlar sorma hiç sıkıntıdan ölüyorum , bebek içerde şişer derken nasıl yani