Blge1 Mamasita evet ya kilo gider ikiz gebesin ye gitsin benim şeker biraz sınırda ondan korkuyorum aslında🤣
Blge1 llgln35 37 kilomuu 🤭 ay doktorlar herşeye bişey diyolar zayıf oluncada yüklenme demiş 🤣 Boşver ne kadar alabilirsinki en fazla hadi 60 ol😂
llgln35 Blge1 evet 😅 şişko olsan suç zayıf olsan suç takmıyom bn çok fazla açıkcası sadece gece rahatsız etcek şeyler yemiyorum sonra kızım uyutmuyo 🤣😅
Blge1 Sude-96 az atıştırmıştım tahlil vermeden önce şekerim sınırın biraz üstünde çıktı bende ondan korkuyorum aslında şimdi şeker yüklemesi istedi doktorum bakalım inşallah çıkmaz
Tuba2190 20+5 69 la hamile kaldım şuan 75 im🙈Allah afetsin ömrümde yemediğim şeyleri yiyorum ve dua ediyorum boyum 1.77 bundan snr sı beni daha çok korkutuyo kilo anlamında🙄😢
llgln35 Dermin 1.54 boyum 🙆🏼♀️ Alırsın alırsın merak etme benim bünyem hiç kilo almaya müsait olmamasına rağmen aldım sende alırsın☺️
Mlkbrn Merhaba arkadaşlar 20 haftalığım bende 62 ile hamile kaldım şu anda 66 yım almışım kilo ama kendim pek hissedemiyorum hiç almamışım gibi duruyorum ama 4 kilo da olsa almışım neden ben 4 kilo aldığımı hissedemiyorsun
Dermin llgln35 bnde öyleyim kendimi bildim bileli zayıfım umarım doğumdan sonra kilolar gtmez zaten 3 4 kilo aldık 😂
Busra7834 Blge1 bende 58 ile kaldım şuan 64 kiloyum bakalım doğurana kadar ne olcak 21 haftalığım doktorum normal dedi :)
llgln35 Dermin açıkcası göbeğim dışında her yerimin kilosu kalabılır 😂🤣 göbeğim gitsin onu bebek var diye seviyom onun dışında sevceğimi hiç düşünmüyorum😂 belimin inceliğini istiyorum kıyafetlerim öyle daha güzel oluyomuş 🤣
Mlkbrn Arkadaşlar bende 4.5 kğ almışım ama kendim fark edemiyorum kilo aldığımı dışarıdan gören de kilo almışsın demiyor ama bu 4 kğ ben nereye nasıl aldım