Blge1 Merhabalar 58kilo ile hamile kaldım 21.haftadayım 68 kiloyum doktorum fazla kilo alıyorsun yediklerine dikkat et dedi benim gibi olan varmı nasıl dikkat edeceğim iştahımda açık😂Doğumdan sonra verebilirim inşallah
minimonun-annesi Blge1 41 kilo ile hamile kaldım şuan 51 kiloyum 22 haftalığız banada aynısını söyledi ama ben memnunum halimden dikkatte etmiyorum bebekte besleniyo sonuçta alalım doğumdan sonra illaki gidicek eğer rahatsanız sizi yormuyorsa bebeğede bir zararı yoksa bir sorun olucağını sanmıyorum bana seni yorar demişti evet yoruluyorum ama tombik bir hamilelikte güzel 😍😍
slnacar Blge1 aha bende , 21 haftadayım sürekli açım hayatımda hiç 65 66 olmadım 10 kilo almışım 😅 ikiz gebeyim bide , sanki yiyorum yiyorum doymuyorum
Sude-96 Blge1 58,5 la hamile kaldım 21 de 60,8 kiloydum yani 2,3 kg almıştım, şekeriniz olabilir ihmal etmeyin 🙏🏻
Dermin minimonun-annesi nasıl aldın kilo canımm ben alamıyorum 44 hamile kaldım kusmaktan 5 kilo verdim şuan 43 kiloyum ama çok zor alıyorum zayıfım bende almak istiyorum
Blge1 minimonun-annesi banada bir rahatsızlık vermedi çok şükür bu zamana kadar ama korkuyorum şekerim vs çıkar diye🤣
Svlkrkmzr 20+3 olduk 62 kilo ile hamile kaldım şuan 59 kiloyum.Ama bu aydan sonra alırım diye düşünüyorum 😊Mide bulantıları azaldı çünkü
Blge1 Sude-96 az atıştırmıştım tahlil vermeden önce şekerim sınırın biraz üstünde çıktı bende ondan korkuyorum aslında şimdi şeker yüklemesi istedi doktorum bakalım inşallah çıkmaz
minimonun-annesi Dermin akşamları yatmadan muz süt yiyip içip yatıyorum sabah erken kalkıp yarım ekmek arası yiyorum çünkü çalışıyorum anca kahvaltı öyle geçiyo öğlen mutlaka yemek pilav ekmek vs yiyorum öğleden sonra meyve veya kuruyemiş akşam yemeğimide yiyorum yemeken sonra tatlı veya meyve yatmadan mutlaka süt ve muz böyle aldım öncesinde iştahım böyle değildi benimde ilk üç ay bulantılı geçti kilo almadım ama vermedimde sonra bianda bulantı bitiminde 10 küsür kilo aldım
Meleklerim34 İlk hamileliğimde bende hızlı kilo almıştım Hamileliğime 50 ile başlayıp 75 de bitmişti 😀 ikinciye hamileyim şimdi 21 haftalık olduk şu ana kadar 4 kilo aldım umarım çok abartmadan devam ederim çünkü 68 ile hamile kaldım
llgln35 Blge1 37 kilo ile hamile kaldım 🤦🏼♀️😁 😅 şuan 23 haftalığım 44 kiloyum 🙃 ideal gidiyorum doktorum zayıftım diye dikkat et yüklenme vücuduna dedi kontrollü ilerliyorum☺️
Blge1 llgln35 37 kilomuu 🤭 ay doktorlar herşeye bişey diyolar zayıf oluncada yüklenme demiş 🤣 Boşver ne kadar alabilirsinki en fazla hadi 60 ol😂
bbbusrra-1 Blge1 52 ile hamile kaldım şuan 66 kiloyum ve iştahııım deli gibi sürekli açıım🥺 31+4′üm bir de daha😩
Mamasita Blge1 bende 74 le hamile kaldım 82 kiloyum 8 kilo aldım 21+5 olduk bana da doktorum kızıyor ama ikiz gebelik napayım elimde olmadan aldım sürekli yatıyorum bide üç ay hiç kalkmadım düşük tehlikem vardı bebekler sağlıklı olsunda kilo gider 😬😬
Blge1 Mamasita evet ya kilo gider ikiz gebesin ye gitsin benim şeker biraz sınırda ondan korkuyorum aslında🤣