Acemi_anne61 Hasretkrks kötü geçti kanama alanım vardı düşük riski dendi progestan kullandım 3 ay boyunca yattım zaten kalkacak halim de yoktu temizliğe herşeye eşim yardım etti öyle geçti bitti şükür. Çok kendinizi yormayın boll bol su için
ikizlerin_annesi__ Hasretkrks asla ağır kaldırma kontrollerini aksatma beslenmene özellikle çok dikkat et canım
Kubraalisoy Hasretkrks 3 aya daha yeni girdim çok kötü ya ancak mide bulantısı halsizlik hem yalnızımda eşimde ailemde uzakta çok zor oluyo bana bakalım 12 haftadan sonra hafifler inşaAllah öyle diyolar🙏🏻
Cilekliruyam Hasretkrks evet 7-8 hafta arası bir hafta boyunca kanamam oldu. Annemde kaldım sürkeli yattım yemeğim bile yatağıma geldi öyle 3 ayı atlattık
Hasretkrks Acemi_anne61 teşekkür ediyorum inşallah benim rahat geçer 1aylık şuan kasık agrısı bel karın ağrısı var sadece
Ayse476 Acemi_anne61 bende aynısını yaşıyorum, kese etrafında kanamam vardı, 2 hafta kanama oldu aktif olarak. birde bel ağrım var bu da düşük riskini artırıyormuş
Acemi_anne61 aygnaygn sonra düzeldim 3 ay bitince şimdi 27 haftadayım düşük riski çoğu hamilede oluyo maalesef dikkat edin cok
bebekgeliyoo Ayse476 geçmiş olsun benimde rahimde kanama alanı var, dıştan da kanamam var siz progrstan hap ve pruluton iğne kullanıyorum yatıyorum hep yarın 1 hafta olacak. Sizin ne kadar sürdü? Kaç haftalık oldunuz bi öneriniz var mı
Ceylin680 Benimde hep uyku hep bulantı ve hep sinirle geçti.ama 12haftadan sonra biraz hafifledim şimdi 15haftadayim inşallah 40da görürüm
aygnaygn Acemi_anne61 bende bugün 14.haftam oldu 2 kere kanamam olmustu progestan kullanıyordum da artk bırakabilirsin dedi korkuyrm da yine aynısı olursa dye
MerveNur- Hasretkrks ilk 3 ayım çok rahattı şükür hala da rahat geçiyor son trimesterdayım 😊 sadece çok uyku hali ve yorgunluk vardı 3 ay bittiğinde bile azıcık yürüme çok yorardı gündüz uyuduğum olurdu falan 😂 tatlı aburcubura pek iştahım yoktu o bahaneyle çok tüketmedim ilk 3 ay o iyi oldu ama sonrasında bir başladı sorma tabi 🥲