deletedmom87894 Koalamm bende öyleydi evlenmeden önce evleniyorum diye almıştım çok ağrımıştı ama anlık oluyor alışırsınız
Koalamm Buse35-35 ya bide ilk doğumumda sezeryan olduğu için o kısımın üzerinden de çok korkuyorum🤦♀️🤦♀️
Koalamm -Arya- lazerdede çok acıdığını soylüyorlar belki ondan pek acı hissetmemişsinizdir benim hep kolayıma geldi jilet 🤦♀️🤦♀️ Ama artık bu doğumumda kararlıyım
Papatyam63 Koalamm evet lazerde Acitiyor hata bana göre lazer agdadan daha cok Acitiyor ama bı tane melhem var uyuşturuyor acı hissetmiyor sun
Koalamm Sevci onlarda bir haftada çıkarır bence ben 1 hafta sonraki kontrolümde sezeryan yerime dokunamıyorum o yüzdrn ağda olursa daha temiz olur diye düşündğm🙈🤦♀️
Koalamm secoz ne yalan soyleyeyim üstlerin temizlenmesine bile razıyım sezeryan yerime dokunamıyorum korkuyorum doğumdan sonraki kontrolumde bari orası temiz olsun istiyorum 🤦♀️
Koalamm Papatyam63 peki 2 . Gebeliğiniz mi acaba profil de bebek var sanırım ondan soruyorum benim 2. Ve sezeryan yerime yapılmasından da çok korkuyorum 🤦♀️
Papatyam63 Koalamm Ya oraya bişi olmaz ki valla bence yapın benim yengem doğum yapmadan birgün önce yaptı 40 çıkana kadar yapmadı zaten seyrek cikiyo
Koalamm Papatyam63 sezeryan mı oldunuz acaba ben aşırı korkuyorum saçma biliyorum ama açılacak gibi düşünüyorum tam sezeryan yerim zaten dayanamazsam alt taraflara yaptırmam yeterki sezeryan yeri ve çevresi temiz olsun rahat edeym kontrollerde
Papatyam63 Koalamm ben normal doglum yaptım ablamda sezeryanla doğum yaptı ve her ayda gidip yapıyor hiç sıkıntı olmamış