mathildaa Ecece7 herkes o haftalarda erken diyor ama istiyorsan al derim :) ilerleyen haftalarda cok eksik çıkıyor valla bitmiyor 😬 Müslin bez, zibin, ağız bezi vs vs unisex kiyafetler baslayabilirsin bence
mavi_kus Ecece7 Allah tamamına erdirsin 🤲🏻 Acele etme derim 22-24 ten sonra başlayabilirsin ama birikim yap alışveriş için
hilalmevsim_3467 Ecece7 Ben daha hamile değilken meraktan almıştım bikaç bişey 🙈 cinsiyet öğrendikten sonra almaya başladım ufak tefek şeyler herşeye hergün zam geliyor sizde başlayabilirsiniz bence 😊
Ecece7 mathildaa cinsiyet belli oldu aslında 🥰 gerçekten gözümde büyüyor biran önce başlamak istiyorum 😂
Ecece7 mavi_kus aminnn hepimizinkini🙏🏼 Nedense bi çekiniyorum ne olur ne olmaz diye sizde de oldu mu o tereddütler
mathildaa Ecece7 genelde 16 haftada net konuşuyor ya dr lar henüz kesin değildir diye dusunmustumde 😁 ya gerçekten akla gelmeyen bi dünya sey çıkıyor… 34 haftadayiz son siparislerimi verdim sanırım daha bisey çıkmazsa. O yuzden ufak ufak başlayabilirsin
Suzanne Ben 17 haftalığım cinsiyet erkek geçen hafta lcw indiriminden baya bir kıyafet topladım hatta baya aldım artık denk gelirse bir iki parça alırım çünkü sonraki haftalarda odası doğum ücreti derken kıyafete para kalmayacak şimdiden yapmış oldum alışverişi
mavi_kus Ecece7 dereyi görmeden paçayı sıvamamak lazım diye düşündüm hep 🙏🏻 Rabbim bilir tabi ama biraz daha büyüyünce hem cinsiyet belli olunca almak daha doğru mantıklı geldi bana siz birikim yapın şubatta falan e bebekte indirim oluyor inşallah uyguna alırısnız 🥰💜🍀 insan özeniyor elbet ama acele etmemekte de fayda var
Ozlem2206 Ecece7 ben 16.haftamda cinsiyeti öğrenince aldım bişeyler ama daha çok eksik var tabi şimdi 21 olacağız daha almadım nasipse detaylı ultrasondan sonra yavaş yavaş başlayacağım indirim yakaladıkça😊
poncikveannesii Ecece7 bende o haftlrda başladım cinsiyet tahmni söylendi ama yinede unisex almaya çalıştım şu an 18 haftalğm indrm gördükçe alyorum son aylar beşik bebek arabası derken sıkışıyor insan herkesin bütçesi aynı değil o yüzden başlamakta fayda var her ay biraz biraz
Zehrayenianne poncikveannesii aynen öyle tam bitti derken bir yerden bir eksik bir ihtiyaç mutlaka çıkıyor erken başlamak en iyisi