alcang elfmoom internetten araştırdığımda tehlikeli bir durum arz etmediği yazıyor ama bir bilgim yok sadece okuduğum bu
nevarneyokk elfmoom Plesenta rahimde ön duvara yerleşmiş demek benim baştan beri öyle doktorum hiç bir sorundan bahsetmedi olsa söylerdi diye düşünüyorum
AdenEva elfmoom benim de ön duvarda, ama sadece hareketleri geç hissedersin az hissedersin dedi doktorum. Bir ilişkisi yok diye biliyorum çünkü doğuma engel olacak şekilde aşağıda değil sonuçta
elfmoom alcang ya bende baktım ama anterior yazınca bile hep previa çıkıyor çok şükür o değil bendeki. doktorum plasenta anterior dedi o nedir diye sorunca bebeğin eşi önde dedi🤷🏼♀️ internette ikisi farklı yazıyor ama anlamadım
alcang elfmoom evet plesentalar rahimin üstünden sonra genelde sizin gibi ön tarafa yerleşirmiş tehlikeli bir durumda değilmiş ki zaten öyle olsa mutlaka doktorunuz söylerdi içiniz ferah olsun🤗
Cigalde elfmoom valla banada bebeğin eşi aşağıda dedi doktor bi zararı varmı normal doğum yapamazsın ilişkide kanaman olur desi kasık ağrım oluyor sürekli doğuma kadar yukarı çıkar dedi🤷♀️
Feyzabeyoglu Karnın ön tarafında demekti galiba yaa Benim de sağ ön anterior yaziyodu detaylı ultrasonda Bebeğin hareketlerini gec hissediyorsun bide sert tekmeleri bile yumuşak hissediyosun öyle olunca diye biliyorum Çünkü benim öyle
elfmoom Feyzabeyoglu bana açıklama yapmadı, internette previa çıkıyor sadece. bana doktor anterior yerleşimli yani eşi önde dedi anlamıyorum da hiç bu konuları
elfmoom AdenEva bana hiç hareketten bahsetmedi zaten biraz ters düştük.. bana anterior dedi ama aynı zamanda eşi önde dedi yani ikisi aynı mı ayrı mı anlayamadım da
Feyzabeyoglu elfmoom yok Previadan farklı bu Önde demesi yani karnın önünde demiş Benim ki öyle yanii Ayrıca previa olsa bile haftanız ne kadar bilmiyorum ama zamanla yukarı çıkabiliyor plasenta. Tam kapatmamasi önemli rahim ağzını
nevarneyokk elfmoom Allah Allah ne zaman gitsem değerleri sesli söylerken plesenta anterior dediğini duyuyorjm ama bebeğin yüzünü hiç o yüzden göremediğimiz olmadı. Detaylı ulturason yaptırdınız mı ? Orada en ufak sorunda olsa söylerlerdi diye düşünüyorum
Feyzabeyoglu elfmoom aynen benim kız da öyle suratı dayiyo plasentaya Doğru düzgün yüzünü goremiyoz hic
elfmoom Feyzabeyoglu yok sadece internette anterior yazınca öyle çıkıyor , doktorum da bi açıklama yapmadığı için kaldım öyle. anterior ile eşin önde olması ayrı mı onu da bilmiyorum