- Düzenlendi
portakalcicegii ben hep jilet kullandım 3 kez ağda yaptım dayanamıyorum acısına sonra lazere başlamıştım bebek olunca bıraktım tekrar jilete geçtim , simply ya sa Venüs bence çok güzel sabun falan Sürmene gerek yok başlığı kayganlı zaten
portakalcicegii ben hep jilet kullandım 3 kez ağda yaptım dayanamıyorum acısına sonra lazere başlamıştım bebek olunca bıraktım tekrar jilete geçtim , simply ya sa Venüs bence çok güzel sabun falan Sürmene gerek yok başlığı kayganlı zaten
portakalcicegii Lazere gidiyordum hamile kaldım ve jiletle devam etmek zorunda kaldım, lazerde ağda yasak çünkü. Öncesi hep ağdaydı. 32 haftalıkken zorda olsa ağdaya döndüm ama rahatladım, şimdi 35 haftalığım tekrar yaptıracağım
BeBeU bende sürekli Venüs kullanıyordum. Geçen A101’den aldım mahvetti beni. Venüs’ün günlük jiletlerinden mi yoksa 3 bıçaklı olandan mı kullanıyorsunuz ? Birde herhangi bir jel yada sabun kullanıyormusunuz? Beni sürekli be çabuk çıkmasıda yormaya başladı. Hamilelikte düşünüyorum acil bir durumda onla mı uğraşıcam doktora mı yetişicem 😒 valla ne yapacağımı bilemez hale geldim😂
portakalcicegii ben antalyada yaşarken düzenli ağdaya gidiyordum aynı yere. Ankaraya taşındık burda eve yakın çok kuaför var ama bende çekinme huyu var her yere gidemiyorum ilk zamanlar hep jilet yaptım mecburen hamile kaldım yine belli zamana kadar jilete vurdum ama tekrar ağdaya döndüm bu ay evimin yanındaki kuaförle tanışıp iyi de oldu. Ben 3-4 ağda yaptırdıktan sonra azalmam başlıyor zaten. Kıl köklerim çok güçlü kilet bana iyi gelmiyor. Ama jilet markası olarak gilette venüs comfortglide kullanıyorum. Yara yapmıyor yumuşak oluyor bacaklarımda hala jilete devam ediyorum
-Arya- beni sürekli ve sık çıkması çok bunaltıyor Ya.
Yıllardır agda yaptırıyorum çok rahatlık cidden beş dakika bile sürmüyor jilet sürekli kaşıntı yapıyor rahatsız ediyor beni lazerden de korkuyorum nedense hshdhd
zeeynepp19 bende genelde Venüs kullanıyorum asıl problemim çok ve sık çıkması. Agdada dayanılacak gibi değil 😒 Ankara’nın neresindesiniz bende Ankaradayımda 🌸
DerinMavii ayy jilet artık benide yormaya başladı elimde permatikle gezer oldum . Cok çabuk çıkıyor sık çıkıyor. Birde en ufak tüyden rahatsız oluyorum onu alıyım derken sıkıntı oluyor falan😒
portakalcicegii Çok çabuk ve kalın uzuyor berbat rahatsızlık verici. Jilet kullanılmaz gerçekten ya
portakalcicegii cocuklugumdandan beri agdaya gidiyom hala devam asla jilet kullanmm☺️
-Arya- hamilelikte ağda yasak mı? 35 - 36 hafta arasındayım hep gittim şimdide doğuma az kala yine gitmeyi dusunuyordum gitmemeli miyim ?
-Arya- aynen Ya bıktım vallahi. 3 günde çıkıyor batıyor kaşınıyor yanıyor çıkarken .
portakalcicegii mamak şahintepedeyim. Evet ağda acıtıyor ama sonunu düşünmek lazım uzun süre temiz ve çıkarken kaşıntı falan yapmıyor o yüzden tekrar ağdaya döndüğüm için mutluyum 😂
portakalcicegii Venüs Riviera var onu kullanıyorum. Traş köpüğü kullanıyorum ben hala hamileyim ama hala kullanıyorum kullanmak zorundayım yoksa olmuyor başka türlü çok yara oluyor
zeeynepp19 ayy acaba ilk kendim mi yapsam 😂 ayy çok yakınız bende şirintepedeyim 😂 ne zamandır buradasın ben İstanbul’dan geldim 4 yıldır buradayım😂 birde hangi kuaföre gidiyorsun 😂
@portakalcicegii ben ergenlik döneminden beri ağda yapıyorum çok rahat oluyo hem seyrek çıkıyor hemde uzun süre temiz kalıyor ilk hamileligimde 2 3 kez jilet kullanmak zorunda kalmıştım o neydi öyle iki günde çıkmaya başlıyordu bence ağda yapın ben herkese tavsiye ediyorum vücudun alışınca inan ki acı falan hissetmemeye başlıyorsun ben ağda bezi alıyorum onları küçük küçük kesiyorum agdayi Bi cezvenin içine su koyup ısıtıyorum bezleri küçük yapıştırdıgım için canım acımıyor
portakalcicegii yaa evet yakınmışız ben aralıkta 1 sene olacak buraya geleli 😂 çok yer bilmiyorum zaten pek evden çıktığım yok 😂 kuaför de hemen evimin yanında ara sokakta bir yer 😂😂
yasemiinorhn bende saç kremi kullanıyorum. Traş köpüğü hiç denemedim o bölgem için. Normalde bacak göbek koltukaltı hep ağdamı kendim yapıyorum ama oraya gelince bi nutkum duruyor açıkçası.
zeeynepp19 emin ol bende bilmiyorum 😂 sürekli evdeyim… zaten burda heryer yaşlı kaynıyor dogru düzgün arkadaşımda yok 😂
portakalcicegii ben hamile kalmadan önce kendim denedim yapamadım beceremedim bu arada kendim yaparken daha çok acı çektim yarıda bırakmıştım 😂😂