Nurseda_7 Pazartesi sabah sezeryan ile doğum yapacağım kızlar çok heyecanlıyım ve çok korkuyorum 😦 sürekli ağlamak istiyorum. Duygularım alt üst oldu
dakpinar- Nurseda_7 ağlama lütfen bebeğine kavuşacaksın inşallah 🥰bir sürü duygu eşlik ediyor tabi çok haklısın canım benim Allah yardımcın olsun inşallah 🥰❤️
Prensesnil Nurseda_7 sezaryen zorunlu mu siz mi istediniz ben de kararsızım bunkonuda o yüzden soruyorum doktor acı eşiğin yüksek değilse normal doğum yapamazsın dedi
Tugceliko19-19 Nurseda_7 yaaaa benim de 2 haftam kaldı ben de sezeryan olcam ve resmen zaman geçmiyo bi an önce kavuşcaksın onu düşün ameliyatı düşünme ben öyle yapıyorum rahatlatıyorum kendimi 😇
Mucizem2022 Korkma canım Allah yardımcın olsun rüya gibi geçsin inşallah ben daha başındayım diye o korkmuyorum ama yapacak bir şey yok dua et bol bol
Nurseda_7 Mucizem2022 ilk başta bende öyle düşünüyorum da canım gün yaklaştıkça korku da artıyor resmen rabbim hepimizin yardımcısı olsun inşallah
Bediis Nurseda_7 bende canım salı günü ama spinal mı genel mi karar veremedim malesef çok stresliyim Allah yardımcımız olsun keşke normale cesaret edebilseydim
Nurseda_7 Prensesnil benim vücudum acıya hiç dayanıklı değil o yüzden ben kendim seçtim sezaryenı. Bir de daha önceden 3 tane düşüğüm olmuştu korkuyorum buna birşey olmasın diye 😞
Nurseda_7 Tugceliko19-19 yüzünü sadece 1 defa gösterdi oğluşum canım onu hayal ediyorum şuan ellerini parmaklarını düşünüyorum ❤️
h_icran_ Tugceliko19-19 benim de doktorum 22 kasım gibi alalım dedi. Sizle hemen hemen aynı zaman diliminde kaç haftalıksınız acaba?
Prensesnil Nurseda_7 rabbim kolaylıkla doğurmayı nasip etsin hepimize de inşalalh ben de çok kararsızım acı eşiğin yüksek değildir ama sonuçta sezaryenden sonra da acı olacak dikiş acısı vs o yüzden korkuyorum 🥺
ozgei Nurseda_7 benim de düşüklerim vardı pazartesi günü sağ salim kavuştum bebeğime.Darısı başınıza.Sezeryandan çok korkuyordum ben de.Korktuğumuz gibi birşey değil kesinlikle.Zaten bebiş unutturuyor herşeyi ☺️
Plnyvz Nurseda_7 13 gün sonrada benim sezeryan günüm ben de korkuyorum aşırı hemde 🤦🏻♀️ Siz kaç haftalıksınız Allah kolay doğumlar sağlıklı doğumlar nasip etsin hepimize
Nurseda_7 Prensesnil anestezi uzmanı ile onu da görüştüm ağrı kesici yapılır hemen dedi ameliyattan sonra da illa ki ilaç ve ağrı kesici verilir.
Nurseda_7 Prensesnil aslında 38 de alıyorlar bazı doktorlar ama benim doktorum 39 dolsun ondan sonra dedi artık hiç uyuyamıyorum
DerinMavii Nurseda_7 aynı gün olucaz saatin belli mi güçlü olmak zorundayız yapicak bjsey yok canım her türlü cikicak bu bebisler dua edelim birbirimize shhdhd ağrı acıyı bosver ilk 3 gün yanmasını dusunuyorum ben :(::((:(
Prensesnil Nurseda_7 normal doğum da da rahim sarkması idrar kaçırma vajina genişleme gibi problemler oluyormuş ileryen yaşta doktor ikisinin de eksi artılarını anlattı rabbim hayırlısını nasip eder inşalalh önemli olan anne de bebek te sağ Salim kavuşmak ☺️