kalpatisi_ Kendisine ait uygulama canım indirmen gerek app storden ya da google playden :)
Sonun da benim de pat pat ürünlerim geldii🤩🤩
Nurklc38 tamam canım çok sağol bende bi bakayım neler varmış 😅
kalpatisi_ Bak canım ☺️
Nurklc38 canım pat pat uygulamasını indirdim de nasıl alışveriş yapılıyor buradan? Güvenilir site mi? Bir de ürünlerin kalıpları nasıl? Biraz ayrıntılı açıklar mısın ürün alacağım da bir de kaç günde geliyor kargo?
minikkusum-2021 Kalitesi çok güzel aynı trendyol gibi evet güvenilir korkmayın gelen ürünler de gerçekten çok kaliteli. Paketleme çok güzel. Aras kargoyla geldi 1 veya 2 hafta içinde geliyor bana 2 hafta da geldi
Nurklc38 canm kuzulu paspas oyun halını yaptırdın mı hazır mı aldın kızım istiyordu bi türlü bulamıyorum ben ya yapanlarda çok uçuk fiyat veriyor
Ada_kacira Arkadaşım yaptı canım satıyor da hatta bi bak istersen sayfasını vereyim de
Nurklc38 çok teşekkür ederim zahmet olucak size ama varsa sayfasını yada int adresini verirseniz çok sevinirim ☺️
Nurklc38 hayırlı olsun can sağlığiyla giysin inşallah miniğiniz 😌😍 ama benim dikkatimi çeken yerdeki kuzu paspas oldu nerden aldiniza acaba yada siz mi yaptınız
Ada_kacira hafizenin_elinden_
Busrakrkya Arkadaşım yaptı canım :))