Meriiih Hmdnr muayene ücreti kaynaklı olabilir canım bana kadın doğum yazdı 13 lira çıktı ve yanında başka vitamin de vardı
Boesie Meriiih Magnormu karsiladi mi sigorta sizde? Banada doktorum yazdi fakat recete olarak yazmis sisteme girilmemis o yuzden odeme cikiyor eger sgk karsiliyorsa aile hekimime yazdirayim
Hmdnr Meriiih günde birtane içiyorum bir kutusu bitti nerdeyse ağrılarım tam gaz devam ediyor daha önce özele gittiğimde yazdırmıştım o daha iyiydi yine ondan alabilirim ocean mummy di o da
Meriiih Hmdnr anladım canım evet belki onun içeriğinde daha başka şeyler de vardır iyi gelen. Bir de ben akşamları uyumadan egzersiz yapmaya başladım bir süredir belimi ve sırtımı çok rahatlatıyor tavsiye ederim eğer yapabilirsen
EsengulC @“Rna_”#p18571581faydası oluyor mutlaka magnezyum eksikliği kramp sebebi muz da iyi geliyor bu arada her gün 1 tne
Meriiih Boesie Magnorm’u bana kadın doğum yazdı ve onunla birlikte bala vitamin daha vardı ikisine sadece 13 TL verdim yani karşılıyor diye biliyorum. Magnimore diye bir muadili var bunun onu karşılamıyor onun ücreti eczanelerde 150 tl
ezk210718 Kızlar 19 hft hamileyim birkc gündür rahim kasılması yaşıyorum rahmim top gbi oluyor kasılıyor taş kesiliyor gunde 5 kez falan oluyor bu durumu yasayan var mi?