Mertumer prensesannesiiiiii prensesannesiiiiii benimde karnımın sağ tarafına toplanıyo doktora sordum normal dedi
prensesannesiiiiii Mertumer saol canım yorumun için ablama falan soruyorum normal diyor bide buradaki annelere sorayım dedim 😊
Civcivinannesi1 dakpinar- Bende 31 haftalık hamileyim hep hareketlerini aşağıda hissediyorum toplanma olunca nasıl anlaşılıyor nasıl oluyor yani 🤭🤔
prensesannesiiiiii Civcivinannesi1 canım karnının bir tarafı sertleşiyor 5 10 saniye sonra gidiyor senin hiç olmuyor mu bazılarıda poposunu dayıyor diyorlar ama ne kadar doğru bilmiyorum
dakpinar- Civcivinannesi1 canım üstten baktığında sağ ya da sol tarafından birisi biraz daha yüksek oluyor tümsek varmış gbi o şekilde oluyor 🥰
Civcivinannesi1 prensesannesiiiiii Yok hayır yada ben hissetmiyorum genelde elledigim zaman bir taraf sert oluyor diğer taraf yumuşak oluyor
btl56 prensesannesiiiiii bende 29 haftalığım bazı günler çok çok az hareket ettiği oluyor toplanması da normal bir durum
Laleozkan_09 prensesannesiiiiii bende de toplanıyor ama hemen geçiyor onda korkulacak bir şey yok ki takmayın kafanıza. Bebekler artık düzenli uykuya geçiyor o yüzden az hareket edebiliyorlar.
misirveannesi Kızlar selam 28+2 deyim bugün kontrolüm vardı. Bebek başı aşağıya dönmüş rahmime baskı yapıyo😂 ters C şeklinde duruyormus bu yüzden genelde sağ yanıma tekme atıyor :) benimki zaten cok hareketli değildi ara ara sağ yanımdan dayak yiyorum o kdr
prensesannesiiiiii misirveannesi benimkide sağıma atıyor göbeğin üstüne odamı doğum pozisyonu aldı acaba
dakpinar- Civcivinannesi1 hissedersin kuzum aslında bir de o an ağrıtıyor 🥰 o zaman olmıyordur boşver olmasın 🥰🤣
prensesannesiiiiii misirveannesi benim erken doğum riskim var o yönden tedirginim biraz inşallah zamanında gelir
Annenaz prensesannesiiiiii bende de oluyor . İki üç gün kıpır kıpır oluyor hiç durmuyor sanki. Sonraki gün daha az hareket ediyor .
Kkbbra prensesannesiiiiii hiç yerinde durmuyor kimi zaman. Bazen de 2-3 saat kıpırdamadıgı oluyor merak etmiyor değilim elbette 🙈 Sağ tarafıma yatınca rahatsız oluyor tekmeliyor sol’a yatıyorum daha rahat ediyor bende o da