eso14 Kızzlar… ara ara kasık tarafımda ağrı hissediyorum bazen solda da oluyor ama her gün neredeyse oluyor? Sizce normal mi ?
linamom eso14 bende de hergün oluyor hem sol hem sağ. Ama kanama olmadıkça korkmayın olursa da hemen doktora gidin
Gnscgla eso14 benimde oluyor doktora sordum normal dedi bazen oturduğum yerden kalkarkende batıyor gibi oluyor ama normalmiş
Hilal6161 eso14 ay geçenlerde bana da oldu sağ kasığıma ağrı girip girip çıkıyordu ama rahim büyüdüğü için olur diyorlar sonra da geçti zaten 1 2 Gün sürdü
Fnen eso14 19 haftalığım hala da ara ara oluyor canım, o haftalarda bebek yukarı çıkmayq başladı bende o yüzden ağrılarım vardı şimdide artık büyüdüğü için oluyor sanırım
Aneebebek linamom bende kanama olmadı aynı şekilde ağrı oldu ama doktor düşük tehlikesi dedi ve ilaç verdi başka doktora gideyimm
diamond2635 eso14 ağrı var diyorsunuz benim bebeğim hareket ettiğinde ağrım olmuyor.Ben çok zayıf olmama rağmen 17. Haftamda hissetmeye başladım
eso14 Gnscgla ayy benim öyle değil de hafif kasık ağrısı gibi zonklama yani. Kanamam filan yok korkuyor insan ister istemez
pusatmom35 eso14 Bende 15 haftalık gebeyim sag tarafim cok agriyor çocuk alta doğru baski yapıyor alt tarafim ağrıyor belim ağrıyor dun doktora gittim normal dedi agri kesici verdi gönderdi
Zub34 Hilal6161 sağda solda oldugunu doktor mu söylüyo yoksa bi yerden mi öğreniyozz ayy bunu bilmiyordumm🥲😅
Ceylin680 eso14 ilk gebelikte ağrı daha çok olur eğer kendinizi sıcak tutup 15dk falan yavaşça yürüyüş yaparsanız ağrı hissi azalır.hareket ettini anlarsınız ama hissedemessiniz bebek hareket ettikce karında seyirme olur .
Hilal6161 eso14 yaa bende tam 13 e girdiğimde gittim 12 +2 gözüküyordu bana yüzde 90 kız dedi ama ben yinede emin olamıyorum çok erken diye
Ceylin680 eso14 İste o seyirmeler bebek Hareket edince artıyor ama daha küçük olduğu için karın dermize temasını hissedemiyoruz
pusatmom35 eso14 yok suanda hareketlerini hissetmiyorum hatta dün doktora dedim ki suanda tekme atmalari hareketleri ağrı yapıyor olabilir mi bana dedim yok onlari hissedemezsin suan dedi