yusufcukbccegi Annenaz bilmiyorum ama biz alırken 3 ürün indirimli hak vardı,bir de sanırım ilk alişveriş hakki olarak 2 indirimli ürün daha aldim.Toplamda 5 di.6. Ürün indirimli olmuyordu mesela
Buse62 yusufcukbccegi güvenli Bi sitemi peki indirimde oldugu zamanları gördüm de güvenemedim kredi kartıyla ödemeye
yusufcukbccegi Buse62 yani biz ürün aldik ,görsellerdeki gibi de gönderdiler.Alışverişten sonra kredi karti bilgimi kaydetmişti site,onu da sildim sonra.
Annenaz yusufcukbccegi ben bi kez aldım daha gelmedi bugün gelir heralde . Dedim devam ediyorsa eşime de hesap açıp alayım. Uygulamaya girince anlamadım
yusufcukbccegi [silindi] kendime aldıklarımın kalıbı tam oldu,bebeğime aldıklarımın kalıbını tam bilemiyorum.Doğuma bir ay var daha.
mercimeginanne yusufcukbccegi üstte yazan 97₺ ne oluyor?? Yardımcı olur musunuz? Karttan o parada mı kesilecek yani https://imgyukle.com/i/kXoZTx
yusufcukbccegi mercimeginanne sanırım normalde nakliye ücreti 97 tl onu söylüyor ama zaten ödeme kısmında kargoyu ücretsiz olarak belirtmiş
Ayse476 yusufcukbccegi PayPal ödeme seçeneği var, kart ile ödeme yapamadım hata veriyor nasıl düzelir