mammaaa33 8 haftalık gebeyim rahim etrafında kanama var dedi doktor düşük tehditi olabilir dedi bunu yaşayan var mı lütfen yazar mısınız?
mmerveender mammaaa33 canım bende 12 haftalık hamileyim düşük iğnesi versin ben vurunuyorum düşük riskim var kanamam olmuştu lakin rahmim kesem temizdi kanama yoktu benimki yorgunluktandır dedi doktor
gldn065807 mammaaa33 benim 5 haftalık oldu pruloton iğne ve progestan kullandım hiç kalkmadan yattim lavabo disi tabiki benim geçmesi biraz uzun sürdü 14 haftamda geçti
Bukets mammaaa33 canım bende de o hafta vardı dışa dönük kanaman yoksa sorun değil kese etrafında vardır korkma stres etme kendiliğinden geçer doktorun progestan verdimmi?
AdenEva mammaaa33 evet bende yaşadım 8-12 haftalar arasında. Progestan kullandım istirahat ettim şimdi çok şükür 23. Haftadayız
Kardelenn24 Merhaba canım. Benimde o haftalardayken olmuştu. Progestana başladım. Fitil olarak kullandım, 15 gün sonra gittiğimde kanama yok olmuştu. Şu an 31 haftalık oldum. Stres yapmamaya çalış. Doktor sana progestan verdi mi?
mammaaa33 Kardelenn24 çok korktum gerçekten biraz içimi rahatlattı en ufak bir ihtimal bile beni çok sarstı 😔
mammaaa33 Bukets şükür dışardan kanamam olmadı ama olabilir dedi dr korkuyorum düşük tehditi için ilaç verdi
gldn065807 mammaaa33 evet canım benim oldu hatta senin haftanda çok yoğun yaşadım şuan 20 haftama giricem stres yapma dikkat et yeter bjsye olmaz inşallah
Bukets mammaaa33 hiç korkma progestan fitil olarak kullan ve olabildiğince dinlen uzan allahın izniyle olmaz bizde de kanama oldu için düşük riski vardı çok şükür şuan 31 haftalığım ama şuan da erken doğum riskim var rabbim evlatlarımızı bize bağışlasın
mammaaa33 AdenEva Allah evladınızı size bağışlasın sağ Salim kavuşun inşallah bende de kaybolur gider 🤲
mammaaa33 Bukets Allah yardımcınız olsun yanıtlarla içim biraz rahatladı ağlayarak açmıştım şimdi daha iyiyim sağ Salim gelsinler inşallah 🤲
AdenEva mammaaa33 amin inşallah herkesin evladını 🙏🏻 Strese girmeyin hareketlerinize dikkat edin uzanın dinlenin ilaçlarınızı kullanın allahın izniyle geçer hiçbirşey olmaz
Bukets mammaaa33 amin inşallah canını sıkıpta bebişi etkileme canım sen iyi ol ki bebiş de iyi olsun inşallah 🥰
mammaaa33 mammaaa33 doktor kanaman olmazsa 1 ay sonra gel dedi olursa beni ara dedi de içim rahat etsin 2 hafta sonra gideyim 😇
mammaaa33 Bukets bu kadar yanıt geleceğini beklemiyordum dr dediğinden beni ağlıyordum nasıl rahatladım anlatamam Allah hepimizin evlatlarını bağışlasın 🥰😇
ikizlerin_annesi__ mammaaa33 benimde öyle canım 9. Ayda ilk farkettim doktor kese etrafında hatta sonrasında dıştan da bir kere kanama oldu progestan başlattı iğne vuruluyorum yavaş yavaş azalıyor dedi doktor şuan 16 haftalık oldu