gldn065807 AdenEva çok kararsıziz ben buglem diyorun eşim rüyam buglemin anlamı cenneti müjdeleyen melek demekmiş
SerraveAnnesii AdenEva Evet bizde çok beğeniyoruz 😌 Serra geliyor Serra diye diye ağzımız da alıştı başka isimlere de bakıyoruz ama içimize en çok sinen bu oldu 💖😂
Gnscgla Deletedmom_33 bu ismi çok beğeniyorum ama olmıcak galiba kızıma ben isim koydum diye babası buna da bem koycam diyor 😁
Sevinc142305 Deletedmom_33 çok güzel isim Atlas 🌸 atlasla Aras arasında kalmıştım bende eşim Aras ı daha fazla beğenince arası seçtim
AdenEva gldn065807 ikiniz bi orta yol bulabilirsiniz ya da iki isim olabilir ama buğlem çok güzel 🙏🏻💜
kizininannesi gldn065807 buğlem uydurma bir isimmiş öyle bir anlamı yokmuş bende beğenmiştim ama dediğim gibi. Ben Göksu düşünüyorum şimdilik
Sumeyyeee gldn065807 cenneti müjdeleyen melek diye bende duydum ama onlara inanmayın Benim kızımın adıda buğlem Kızılderililere dayanıyor bereket yüklü bulut olduğu söyleniyor
pusatmom35 gldn065807 ![. https://www.hizliresim.com/ligmz15 sizin fikrinizi değiştirmek istemem ama daha demin gördüm
gamzosgamzos AdenEva 22 aylık kızım var Ecrin Dua ismi 16+3 ikinci kızıma hamileyim Mihra Simay olacak inşaAllah 😊
dudininannesi Merve-gt Bizde kızımıza Ömür Ülkü ismini koyucaz Allah nasip ederse ☺️ 5 haftamız kaldı 😇