Cilekliruyam Semra120220 esmaül hüsna ve salavatı şerife dinlettim bol bol. Bide yusuf ve meryem suresi dinlettim bir dönemde. Şu sırada kendim salavat ve ihlas okuyorum elimi karnıma koyup fırsat buldukca
BirPatiSever Semra120220 meryem suresini hergün dinleriz. Arada Mozart açsam da çok sarmıyor. Bir de kendim için açtığım şarkıları dinliyor☺️
Mermaiddd Semra120220 ben çocuk ilahileri indirmiştim arada onları dinletiyorum çünkü şimdi dinlediği sesleri doğumdan sonra da hatirliyorlarmis.zeka gelişimi içinde alâ süresini duydum hergun bir defada onu açıp dinlemeye çalışıyorum.arada birde rastgele ben hangi müziği dinlersem oda onu dinliyo 🙂
1993s Valla yemek yaparken sagopa kajmer reisi😁😁 dinliyor gün içinde ablasının sesini dinluyodur bide kuran-i kerim
Kizannesi92 Semra120220 Müzik yerine abisine dediğim ödevlerini yap sınavlarına çalış test çöz ders programını hazirla telefonu tableti bilgisayari bırak odanda yemek yeme geç saatte uyumak yok bana yardım et dediğim için sanırım çekirdekten egitiyorum kızımı da 😂 ara sıra slov şarkı da açıyorum tabi
Miniktosbaa Semra120220 kuran açıyorum amme tebareke Yasin mülk Rahman daha bir çok süre açıp dinletiyorum tavsiye ederim
Zehraspl Semra120220 valla 2. Bebegim ilktede. Dinletmedim birsey bundada dinletmiyorum ben ne tur sarki dinliyosam o da onu dinliyo🤣
ipek-nefes11 Deletedmom16362 Aynı bennnn 😂😂😂😂 ikinciler ilklere nazaran biraz ötelenmiş gibi oluyor sanki 🥰