Gmzplt23 Masal1717 çok teşekkür ediyorum rabbim hepimizi bilinçli annelerden eylesin inşallah yorumunuz beni çok sevindirdi ❤️❤️
Fundabshn Kırmızı balık şarkısını hep söyledim hareketlendi boş kaldığım zamanlar kırmızı balık şarkısını dinliyoruz beraber 32+2deyiz 🥰💙
Efraimmm Semra120220 Ben şuan sadece kuran dinletiyprum kendine geliyo birde Nil Karaibrahimgil ben anneymisim ve yine Nil karaibrahim gil kanatlarım var ruhumda
poyrazinannesi3547 Semra120220 Bazen damar bazen pop müzik ,bazen türkü, bazen kürtçe ,bazen roman havası dinliyorum özellikle romanda ve kürtçe de yerinde durmuyo oglum 😂😂😂hertürlü müzige alışın birde yusuf süresi açıyorum bazen
Saadettasoren Semra120220 şimdilik ben Allahın 99 ismini esmaül hüsna ilahisi dinletiyorum dogdugundada rahat uyutabileyim diye iyi geliyor bebeklere ama bazen iş yaparken yabancı dinlerim bütün dillerde birde sakinleşmesi için sakin çoçuk olması içinde genelde bethowen operadan vilvaldi felan iyidir bence sizde dinletin
KubraArs Annenin keyif aldigi her turlu muzik bebisleri mutlu eder. Canimiz ne isterse o tarz dinliyoruz💃 Ayrica duanin etkilesimine cok inaniyorum yatmadan once insirah meryem surelerini dinliyoruz😊
efsaneeozgee Semra120220 ben muziksiz yasayamayanlardanim genelde 90lar turkce pop hatta oyun havasi falan dinliorm bazi sarkilara tepki bile veriyoruz mesela Can Bonomo seviyo gecen gün denk geldim ust uste dinledik defalarca kipir kipirdi 😁29 haftaligiz😁
Suleksck Semra120220 ney sesi dinletiyorum. Kuran açıp dinletiyorum bazende rahatlatıcı müzikler dinletiyorum. Damar arabesk gibi ruhu daraltan müzikler açmıyorum.
Halimeege Semra120220 ilahi dinletiyordum Kur’an açıp dinletiyordum 2 oğlumda bu 3. Bu bol bol beni dinliyor kizmalarimi bagirmalarimi abilerine 🤣 elimden geldiğince ilahi dinletmeye çalışıyorum tabiki
inva Semra120220 klasik müzik veya canım o an ne dinlemek istediyse onu dinliyorum bunlara ek olarak sağlıklı, güçlü, güzel huylu ve güzel yüzlü olması için meryem ve yusuf sürelerini dinliyorum 👼🏻