Zeynepbaran Kbra240 Allah devlet hastanelerini başımızdan eksik etmesin ne diyim bende covidim özeldeki dr aradım bana dediği aynen şu 112 yi arayın dr gidin geçmiş olsun kendisi muayene edemez miş barı tlfonda bı fikir verseydi kan sulandırıcı konusunda bebek için yapmam gerekenler konusunda bidaha gitmiyeceğim odoktora
momsturk Zeynepbaran aynen bi çözüm bile sunmadılar. eğer başka doktor kabul ederse 39 haftalıkken değiştircem bende. bulunduğum yerde şehir hastanesi yok maalesef kadın doğum çok yakın evime çarşamba gibi gidicem bakalım
Zeynepbaran momsturk canım geçmiş olsun bende özeldeki dr la aynı durumu yaşadım 10. Günündeyiz çok daha iyiyim koku almaya başladım yavaşyavaş darısı tüm hastalara inşallah
Demet_akman Zeynepbaran bendec10-11. Gunde koku almaya basladim bu negatife donduk mu demek cok merak ediyorum
momsturk Demet_akman Zeynepbaran erken gelmiş koku ne güzel. eşimin 1 ay sonra gelmişti. benim 4. gün koku kaybındaki
Demet_akman momsturk cok sukur 19 aylik oglum var yavrum tuvaletini yaptigini fark etmeyince hep pis dolasti pisik yapti simdi koku almaya baslayinca hemen degistiriyorum cocuk rahatladi 😂
Zeynepbaran momsturk geçen hafta c tesi koku almadığım farkettim bugün biraz biraz alıyorum inşallah sizinde kolay geçer
momsturk Demet_akman ay sormayın ya bende aynısını diyorum çocuğumun bok kokusuna razıyım 😂😂 inşallah geri gelir de hemen koklarım yavrumu
momsturk Zeynepbaran inşallah bugün çok çok az portakal kokusu aldım. ama onun dışında bi gelişme yok. burun tıkanıklığı da yaşamadım bugün iyiye gidiyorum şükürler olsun
Petula momsturk korkma.annesi sen hareketlerini takip et baktin bi durgunluk var hemen 112 ara gelip goturuyolar
momsturk Petula çok teşekkür ederim takip ediyorum sık sık. bebek daha anne karnında hissediyor ben tedirgin olmayayım diye kıpırdıyor bol bol yavrum napsın
caganin_annesi momsturk bende geçen hafta coviddim 12 haftalık hamileyken. Grip gibi geçirdim ve kasık ağrısı çok yaşadım hatta ağladım. Ambulansı aradım geldi bana dediler doktorlar sana bakmaz bende seni sadece pandemi Hastanesi’ne goturebilirim orda da bebeğine bir şey yapmazlar dedi. Gitmedim bugün kontrolüm vardı bebeğim gayet iyi ama siz son haftalardasiniz doğumunuz başlasa ne yapacaklar. Allah yardımcınız olsun.
momsturk caganin_annesi bugün gittiğim özel hastanedeki ebe ile konuştum. suyum sancım gelse napıcam dedim. memorialda kovidli doğum yapılmadı bu zamana kadar üniversite hastanesine yönlendiriyoruz dediler. yani karantinam bitmeden doğum olursa devlet hastanesinde doğum yapıcam. bunca aydır özel hastanede üzerine titredim bütün kontrol ve tahlillerim için. sonuç bambaşka olacak. çok canım sıkkın. İstanbulda kovid servisi var özel alan yapıp doğum yaptırıyorlar. ama burda doktorun tercihine bağlıymış. hastane politikası öyleymiş. şikayet edicem net bir şekilde
Petula momsturk ona covid gecmiyo zaten ateşlenirsen etkilenebilir ama dikkat et bol bol mandalina portakal limon bol limonlu corbalar iç he mutlaka kelle paça iç allahin izniyle hic bise olmaz bn bu covid surecinde bebegin butun eksiklerini hallettim😊
FatmaUnal Hepinize cok gecmis.olsun saglikla kucaginiza alirsiniz inseAllah. Pekii hanimlar asi olmusmuydunuz.
Petula FatmaUnal ben 2 dozumuda olmustum 3 cu doza kalmadan covid oldum ama hastanede aşi olmayan gebelerin nefes alamayişlarinada şahit oldum😬
momsturk Petula Allahıma şükür hiç ateş öksürük vs olmadı sadece koku kaybı çok az halsizlik yaşadım. zaten ben bırak koronayı grip olmayı bile göze alamadığım için hemen ilikli kemik suyu tavuk suyu c vitamini çinko d vitamini saldırdım. Rabbim kimseyi darda koymasın hayırlısı ile kucağımıza alalım
Anemoniasp Geçmiş olsun. Hafif atlatıyorsunuz sanırım umarım problem yaşamazsınız. Ama hastane olayı insanın canını sıkar haklısınız. Ne yapmak gerekiyor son ay kapı dışarı çıkmayalım mı covid kapacağız diye kocayı da eve almayalım 😕 zor dönem bizler için de
momsturk Anemoniasp hastane olayı çok can sıkıcı. yani herşeyinizi özel hastaneye göre ayarlıyorsunuz devlet hastanesinde doğum ihtimaliniz oluyor ki Diyarbakır da yaşıyorum şartlar çok iyi değil. artı kovidli gebe olunca prosedür farklı çocuğu annenin yanına vermiyorlarmış vs. bir sürü ihtimal düşünmekten kafam allak bullak oldu