yagmurrorskaya Fidelyaa 4000 tl sezeryanda normalde olsa 250 tl de covid testi için covid testini dışarıda yaptırıpta getirebilirsiniz dendi bu fiyata cocuğun ilk kan tahlilerde dahil
zynperkl yagmurrorskaya normal dogum yaptı odalar tek kişilik ve çok temiz bir hastane sadece bir refakatçiye izin veriyolar
Fidelyaa zynperkl Htcdre yagmurrorskaya 🌼 ebru hanıma gitmeyi düşünüyorum, ultrason görüntülerini renkli veriyomu merak ettim bazı doktorlar veriyomuş. ben şuana kadar siyah beyaz aldım hiç bişe belli olmuyo 😅
Pufikto Fidelyaa ya muayene SSK da 250 civarı olması lazım doğum da geçen sene bi arkadaşım 5500 e sezeryan doğum yapmıştı.
Htcdre Merhaba arkadaşlar bende Bezmialem Dragos hastanesine gidiyorum ilk doğumum da orada oldu şuan 26 haftalık hamileyim ebru karaca doktorum muayne 175 sezeryan normal sabit fiyatı 4000 TL ama spinal 500 TL fark olduğunu bilmiyordum 😂
Htcdre Fidelyaa canım şuan 28 haftalığım 2 kez renkli gösterdi bebeği ultrason da fakat iki eli de yüzünde olduğu için anlaşılmadı o yüzden de renkli görüntü vermedi bende istemedim tipini gösterseydi verirdi belki hiç sormadım aklıma da gelmedi açıkçası ☺️
yagmurrorskaya Fidelyaa Canım suan 11.haftadayım halen siyah beyaz yanlız bir oda gördüm daha gelişmiş cihaz vardı sanırım renkli verilicek..
GamzeKrmn Fidelyaa merhaba bende küçükyalıda oturuyorum dragos bezmialem hastanesine gidiyoruz. Ebru hocayı tavsiye ederim kesinlikle hatta benim artık son 8 günüm normal doğum için bekliyoruz 🙏🏻🙏🏻
EsengulC Fidelyaa kartal vera hastanesi ayşe uğur işleyen hanıma gidiyorum çok ilgili ve tatlış bi doktor muayenesi 150 doğum normal 2300 sezeryan 3000
EsengulC Fidelyaa evet hem uygun hem de hasta e doktor hoşuma gitti inşallah sorunsuz güzel bir doğum olur