Sedossss Fidelyaa bende bekliyorum pendikte olur ama kalabalık olur diye düşünüyorum maltepe daha sakindir belki 🙃
zynperkl Fidelyaa Bezmialem dragos hastanesi Ebru Karaca 🥰 Kardeşimin doğumunu da kendisi yaptı kısmetse benımde
Busraksu Ümraniye Özel Çamlıca erdem hastanesi vefa Yılmazer (Muayenesi:120₺) Ataşehir Özel Avicenna hastanesi Tülin Eroğlu (Muayenesi:210₺) İkiside çok iyi doktor gerçekten memnun kalırsınız
yagmurrorskaya zynperkl Harika bir doktor ben de bir forumdan arkadaş sayesinde tanıştım gittim canım sezeryan mı oldu kardeşin normal mi ? odalar nasıl birde ?
Pufikto Bende central hospital Fatmanur hanıma gidiyorum eğer randevu bulursanız kesinlikle öneririm. Hamile kalmadan önce de ona giderdim dünyanın en tatlı doktoru olabilir.
Pufikto Fidelyaa ya muayene SSK da 250 civarı olması lazım doğum da geçen sene bi arkadaşım 5500 e sezeryan doğum yapmıştı.
zynperkl yagmurrorskaya normal dogum yaptı odalar tek kişilik ve çok temiz bir hastane sadece bir refakatçiye izin veriyolar
yagmurrorskaya Fidelyaa Bir arkadaşımız zaten önermiş ama Dragos Bezmialem Hastanesi Dr Ebru Karaca ❤️
Fidelyaa zynperkl Htcdre yagmurrorskaya 🌼 ebru hanıma gitmeyi düşünüyorum, ultrason görüntülerini renkli veriyomu merak ettim bazı doktorlar veriyomuş. ben şuana kadar siyah beyaz aldım hiç bişe belli olmuyo 😅