Kumru_ Ecemeylul Ben oğlumda gebelik öncesi tedavi + sekiz ay bir doktora gittim. Son ay doktor ve hastane değiştirmek durumunda kaldım🤭
Aybuss Korkulacak hiç birşey yok canım benim Sezeryan pahalı olduğu için seni yönlendirmiş sanki.. Normal de Sezeryan da aynı fark yok ikiside doğum 🤭 İnsanların abarttıkları gibi değil ferah ol kuzum benim
Ecemeylul Aybuss burdan başka yazıcam kimsem yok kaynanam annem hepsi bilmişlik yapıyorlar kendileri dogurduklari için bende buraya yazma ihtiyacı duydum bin kat el daha iyi dedikleri laf bı kez daha kanıtlandı
MrsCansu Ecemeylul eğer gerçekten çatın darsa zor olur ama doktorun ne kadar doğru söyledi aklımı karıştırdı benimde İstanbul da yaşıyorsan bı Zeynep Kamil hastanesine git bence
Ecemeylul MrsCansu kimseyi korkutmak istemem ama çatı muayenesi benim için acılı geçti hep kizmisim dir burda okuduğum çati muayenelerine nasıl acır diye korkutuyolar diye dün başıma geldi bidaha çatala çıkmak istemiyorum başka doktora gitsem oda çıkartır büyük ihtimal
Ecemeylul 35lavanta evet canım ben bı detay daha ekliyim şeker hastasıyım ve enox iğne kullanıyorum acaba bunlari risk görmüş olup beni yönlendiriyor olabilir mi diye dün akşam aklıma geldi acaba açık açık soylemesi gerekmez miydi diye de düşünüyorum
35lavanta Ecemeylul Benim ablamda oksapar kullanıyor daha önce enboli yaşamıştı ama doktoru önceliğimiz normal doğum dedi ama bebiş 4 kilonun üstünde olunca riske atmamak için sezeryan oldu yoksa normal doğum olacaktı..
MrsCansu Ecemeylul bende 2 hafta önce oldum hiç canım yanmadı 1 dakikalık bir islemdi biraz sızı oldu anlıyorum korkmussun ama anca böyle karar verebilirsin
Aycaaa571 Ecemeylul canım özel doktorları öyle kafaya takma bebeğin normal doğuma müsaitse normal doğum yaparsın
Mervenurns Ben de 36 dayım haftaya çatıma bakcak. Ben de ikisinden korkuyorum ne yapcam bilmiyorum 🤷♀️ ama kendi kendimizi cesaretlendirmeliyiz bence kimler kimler yapıyor biz mi yapamıcax z 😅