Busu48 Burcuoztrkk Hahha doğru galiba benim göbek deliği altı tüyler yukarı bakıyo ve bebeğim erkek :)))
Burcuoztrkk Herkesin değişiyo anlaşılan alyansta olduğu gibi😂 Allah sağlıklı hayırlı evlat versin herkese☺️
Calasun Burcuoztrkk olumsuz yazanlara aldirmayin bence saglikli hayirli olsun bir yana 🙏🏻insan merak ediyor cinsiyetini ogrenincede ne zaman hissedicez telasi 😁baslicak bunlar cok guzel seyler, allah bu duygulari eksik hissedenlere nasip etsin🙏🏻🤭😉
Burcuoztrkk Calasun aynen canımm dedigin gibi insan merak ediyo gidip ultrasonada girsen görünmediği için böyle şeyleri deniyo maksat eğlence yani ☺️☺️
Anne3434_ Yabrukus 19 haftadayım yeni yeni hissediyorum genelde ya tam sağımda ya da tam solumda oluyor bazen hareketleri
Burcuoztrkk Anne3434_ alyansa ip bağlıyomuşsun biri karnına sarkıtıyomus sabit tutup bırakıyosun ileri geri giderse erkek sağ sol yaparsa kızmış🙈
Calasun Burcuoztrkk 🙈benimki sabirsizdi hemen gosterdi zorlamadi darisi basina 🙏🏻 Bunlar guzel telaslarimiz yapicaz yasicaz ve paylasicaz o yuzden bu programdayiz😍
Zeynp Burcuoztrkk 😂kimsenin inandığı Yok zaten merakımızdan hepsi Hurafe olduğunu biliyoruz Anlamıyorum insanların konuşmak için konuşuyor olma durumunu 😁