Burcuoztrkk Aşağı doğru ise kızmış googleden baktım çoğu kişide tutmuş tabikide %100 diye birşey yok ama bi bakın da yazın cinsiyeti belli olan hamişler ☺️☺️☺️😘😘😘
Burcuoztrkk Ezgi14 öyle zaten hurafe ama nasıl ki yüzük testinden tut karbonata idrar yapmaya kadar hepsini denemişler geçenki postta bunu merak ettim bende 🤓
Naz33 Burcuoztrkk kesede bebek solda ise kız sağda ise erkekmiş tabi ne kadar doğru bilinmez :) benimde solda kız diyorlar bakalım :)) batıl inanç ama olsun :))
Yabrukus Naz33 o doğru değil diyolar gerçi bende doğru oldu ama tanıdığım bi kaç kişide sağda ama kız oldu
LyliaMom Forumda artık böyle şeyler yazmaktan ve okumaktan sıkılmadınız mı? Şu olunca kız şu olunca erkek. Neden sürekli bu konular anlayamıyorum 😞
Burcuoztrkk LyliaMom ne yazalım istersiniz peki gelin kaynana sorunlarımı yoksa eşin ayıp sitelerde gezdiğinimi sonucta hamileyiz ve insan daha ogrenmesine zaman oldugu için merak ediyo muhabbet olsun diye paylaşıyo görmek istemezsen girip açmazsın bu kadar basit
Anne3434_ Burcuoztrkk benim hamilelikten önce de yukarıydı hamileyken de yukarda ama kız inanmayın şöyle şeylere lütfen hangi devirde yaşıyoruz
Burcuoztrkk Anne3434_ hanfendi inanıp kendini deli gibi bağlayan yok herkes alyansa ip bağlayıp göbeğinde çevirirken inanıyor ya sadece internette okudum çogu kadın aa benım tuttu falan diyince paylaşim dedim sizler ne diceksiniz diye
Yabrukus Anne3434_ kaç haftadasınız hareketlerini iyice hissetmeyle belli oluyor benim sağ tarafımda kemik kalmadı artık resmen
Anne3434_ Yabrukus 19 haftadayım yeni yeni hissediyorum genelde ya tam sağımda ya da tam solumda oluyor bazen hareketleri
Calasun Burcuoztrkk olumsuz yazanlara aldirmayin bence saglikli hayirli olsun bir yana 🙏🏻insan merak ediyor cinsiyetini ogrenincede ne zaman hissedicez telasi 😁baslicak bunlar cok guzel seyler, allah bu duygulari eksik hissedenlere nasip etsin🙏🏻🤭😉