Serifedefne demethanim bende isim bulamadım bir türlü 11 Kasım da dogum yapacağım en son Can ismine karar verdim 😀
kutlaym Marsel koyacağım bende 🌕 şanslı, güçlü demek. Herkes karan koyuyor farklı olsun diye, ismiyle yaşasın 🤲🏻
Deletedmom72727 Gul_111 * ben oğlumun ismini Selim koydum sağlıkla gelsin bütün minnaklar 🤲 Arcan saf temiz Aksel saf temiz su taşkın su Andaç hatıra anı hediye Armağan Alp kahraman Savaşçı Cesur Batu Güçlü Berkay sağlam yapılı ve Ay ışığı gibi parlak olan güçlü ay Caner çok içten sevilen kimse Eray ay gibi parlak erkek ilk ay Enis dost arkadaş Edis Değerli ulu yüce yüksek Ediz ulu değerli kimse Furkan iyi ve kötüyü birbirinden ayıran kanıt Kuran’ı Kerim Gökay gök ve ay gibi güzel olan Haluk iyi güzel huylu Geçim ehli İslam’a yakışır Kerim yüce Ulu cömert Onat doğru düzgün namuslu güzel Ömer diri canlı hayat süren Selim sağlam doğru kusursuz temiz içten Sercan sevgili sevilen Seymen yiğit Sertan gecenin en karanlık olduğu anda dünyaya gelen ilk ışık Semih Bol cömert eliaçık gönüllü Uras Saadet mutluluk
Fundabshn BaharAkarakurt-2010 Muhammed çınarı hocaya sorduk canım ağır isim olduğundan dolayı koyamamızı önermedi, yusuf çınarda istemiyoruz çünkü ilk ismi çınar ikinci bir ismi kurandan geçen isim bakıyoruz 💕😊 Teşekkürler bu arada bakalım ikinci ismini bulabilcek miyiz 🥰
HavvaGuzey Gul_111 ilk oğlum Yusuf Tuna Bu sefer bende değişik bir isim aradım önce Gökdeniz düşünüyordum sonra Asrın ı görünce Asrın istedim babası da Demir dedi simdi Asrın Demir in yolunu bekliyoruz