Seminay Ya gercekten bende arıyorum içime sinmiyor öğ geldi gercekten eymen göktuğ metehan alparslan toprak kaan uraz yusuf berk mert efe emir karan bu tarz isimlerden hep aynı
demethanim Seminay Ayyy cinim geliyor Asaf eymen falan gördükce. Gina geldi artık. Bulamıyorum isim ben de . 33+3 reyiz hala düşünüyoruz
Serifedefne demethanim bende isim bulamadım bir türlü 11 Kasım da dogum yapacağım en son Can ismine karar verdim 😀
BaharAkarakurt-2010 Fundabshn iki isim eşim istemiyor ama bence iki isim istiyorsanız Yusuf Çınar yada MUHAMMED Çınar gayet uyumlu düşünebilirsiniz
Calisananne25 Gul_111 kuzey, Arel, aren, Sarp bu isimleri çok beğeniyorum. Ama eşim hiçbirini istemedi ortak karar olarak Aslana karar verdik biz 😍
Havva-42 Gul_111 Arhan ismini çok seviyorm oğlum olsaydı Arhan ismini kesin koyardım dürüst hükümdar anlamına geliyorr 🌸🌸🌸
Fundabshn BaharAkarakurt-2010 Muhammed çınarı hocaya sorduk canım ağır isim olduğundan dolayı koyamamızı önermedi, yusuf çınarda istemiyoruz çünkü ilk ismi çınar ikinci bir ismi kurandan geçen isim bakıyoruz 💕😊 Teşekkürler bu arada bakalım ikinci ismini bulabilcek miyiz 🥰