Gunesim1 Ozie1993 benim ince ince sancılarım var 2 gündür . 37+6 dayım bebek büyük olacağı için doğum ne kadar erken gelirse o kadar iyi artık dedi doktor ve squat, esneme, yürüyüş önerdi erken gelsin diye. Asıl açılmayı nasıl anlayacağız?
ilknurr20 Ozie1993 37+2 deyiz belimde sıcak su torbası var gibi belim surekli sıcak bol terleme bol kasılma 0 açıklıkla bekliyoruz bakalim 1 hafta once 1 hafta daha bekliyelim demislerdi bugun gittim sancilarim yine duzenli araliklarla cıkıyor ama acıklık olmadigi icin daha bekliycez dediler akıntı su gibi gidiyor enfeksiyon icin ilac kullanmama ragmen enfeksiyonda artmis 1 haftadir annemlerde bebek geldi gelecek diye bekliyordum artik evime gidip bi guzel kendimi ev isine vererek açılma olmasını sağlamaya caliscam hayırlı vakitte sağlıkla gelsinler insallah 🙏👩
Hilal-95 Ozie1993 bende int gördüm çömelince biraz baskı çoğalıyor gibi🤣 cokda yapma fazla bebek çok aşa inmesin smdıden 🤭
Hilal-95 Kubra2721 ay yok nerde resmen sancılanmak için dua ediyorum dizlerim çürüdü valla eğilmekden kalkmakdan bugun tekrar gidicem bakalım ne dicekler ağrın olmadanda suyun gelemden gelme diyolar ama insan duramıyor🤣
Kubra2721 Hilal-95 benimde oyle dizlerim evimiz 9.kat her gun 1 kez cikmayi dusunuyorum yuruyerek 5.katta dogurmazsam 😂
Hilal-95 ilknurr20 🤣🤣🤣🤣 doğurmadım 😃 açıklık carmı diye gidicem bakalım kontrolum var alt muayeneden de korkuyorm 😬😬
Kubra2721 Hilal-95 ben dun oldum hic korkulacak bisey degil hatta muayene doguma daha cok tesvik ediyo insani korkulacak bisey yok ben bu bebeyi dogururum ddedim kendi kendime 😂😂
Hilal-95 Kubra2721 benmkı erkek oyuzden cekınıyorum o yüzden yoksa canm yanmadı öyle fazla ama berbat bşy yani🤷🏻♀️🤦🏻♀️
zeynep5627 @Ozie1993 @Hilal-95 bu akıntı yoğun kıvamlı sümüksü akıntı mı benimde 38 hafta 37 +3 de çatı muayenesinden sonra nişanım geldi 2 cm açıklığımda var sümüksü akıntı çok arttı 💆🏻♀️
Seragurkan Ozie1993 nişan geliyor sürekli benden de ama 1 cm acıklığım var. Bebek kanaldaydı ama şimdi biraz daha yukarı cıkmış. Kasık ağrılarım oluyor ama geceleri cok fazla. Akıntımda cok beyaz şekilde. Ama bebek hareketleri normal nst falan. Şuan için gelmeye niyeti yok bize sol gösterip sağ yapıcak kesin. Cünkü kanaldan 3 haftadan cıkmayan evladkm bir anda 38+6 da yukarı cıkası geldi. Şaşkınız ve bekliyoruz 😅
Hilal-95 Kubra2721 37+5 38 yani kuzum kontorldenn cıktım sancılrm ama düzensiz acıklığımda 1 cm hala ara ara nısanm gelıyor deidm normal dedi suyum felan normal beklıyorız🤣 sen nekdarlıksın
Kubra2721 Hilal-95 37+2 3 gun var aramizda 🙈 bende hic acilma yok nişan yokk bakaliim ne zaman baslicak belirtilerr
Hilal-95 Kubra2721 hayırlısıyla gelsin valla belirti gelıncede insan cok sitres yapıyor ya nezmn gelıcek diye sancım felan cıktı baya ama düzenli değil dedi gönderdi napıcam bılmıyorum bebeler bizi parmağında oynatıyor valla🤣🤣
_ipekkkkk Bskaymazz1 Ahududu çayı da iyi geliyormuş öyle duydum canım günde 5.7 hurma falan 🤷♀️😀 Daha benim var o vakte fikir olsun sanada 🌸