Ozie1993 37 haftalık hamileler sancısı gelip giden Sancı gibi Bel ağrısı çekenler Yoğun akıntı yaşayanlar Ve açılması olanlar ses verin Açılmayı ve sancıyı hızlandırmak doğurmak için ne yapcaz 😰😰😰
Kaderyerrr Ozie1993 sancım var ama yemi yeni hissetmeye başladım 2 cm açıklığım var beklemedeyiz bakalım bir haftaya gelir dedi Allah kurtarsın hepimizi :)
Kubra2721 Ozie1993 37+1 ne aciklik var ne de nst de sanci cikiyor 🙈 plates ve squat yapiyorum hurma yiyorum ama burda yazilanlar gibi sayiyla yemedim hic aklima geldikce yiyorum 🙈
Bskaymazz1 Ozie1993 Kasık ağrısı, bel ağrısı, vajinada batma, çatı kemiği ağrısı baskı hepsini yaşıyorum.. 1 cm açıklık ve rahimde yumuşama varmış. Doktor squat, secde pozisyonu, yer siler gibi hareketler yap dedi onun haricinde çevremdekiler hurma ye dedi 🤗
Ozie1993 liveyourlife karnım küçük çocuk 2 hafta önce 3250 kg doktor eğer bi dhaki randevuya kilo almış olursa doğuma alcaz yeri daralmış dedi 🤦🏻♀️
_ipekkkkk Bskaymazz1 Ahududu çayı da iyi geliyormuş öyle duydum canım günde 5.7 hurma falan 🤷♀️😀 Daha benim var o vakte fikir olsun sanada 🌸
Duyguuusdt Açıklığı doktor mu söyledi bana daha bakmadılar. Sancım oluyo ama cok az sertleşme geçiyo hemen. Hurma falan da yemiyorum hemen doğururum dye 😊 aklıma geldikçe de pilates topuna oturuyorum
Hilal-95 Ozie1993 sancılarm ntsde cıkıyor Açıklık 1 cm en son Nışan geldi 2. Gunum bel ağrısı çatı ağrısı adet sancısı arada gelıyor akıntım da var beklıyoruz her an gelicek diye🙏🏻
Hilal-95 Ozie1993 bendede mevcut ama işte dakıkası gelan tutmuyor sancının duş almak iyi diyolar herşey yapıyorum ama 🤷🏻♀️ Allah kokaylık versin hepimize hurma yiyorum sürekli squat pltes topu felan bide çömeliyorm bugun baya aşaya baskı oluyor bakalım
Ayku6138 Ozie1993 38+3 oldum bel ağrım çok hafif var ama kasık ağrım daha çok böyle adet sancısı gibi vuruyor açılmama balmadılar varmı yokmu bilmiyorum bende doğurmak istiyorum artık 🥺🥺🥺👶🏻
Ozie1993 Hilal-95 sıcak suya girmekten buruştum 😅😅😅 işe yaramıyor ama çömelme işini yeni öğrendim deniyorum
Kubra2721 Hilal-95 ay merak ettim dogurdunuz mu diye ama hala bekliyosunuz 🙈 bende plates topundayim surekli squatta yapiyoruum ama hic aciklik yokkk
Hilal-95 Ozie1993 bende int gördüm çömelince biraz baskı çoğalıyor gibi🤣 cokda yapma fazla bebek çok aşa inmesin smdıden 🤭
Hilal-95 Kubra2721 ay yok nerde resmen sancılanmak için dua ediyorum dizlerim çürüdü valla eğilmekden kalkmakdan bugun tekrar gidicem bakalım ne dicekler ağrın olmadanda suyun gelemden gelme diyolar ama insan duramıyor🤣
Hilal-95 ilknurr20 🤣🤣🤣🤣 doğurmadım 😃 açıklık carmı diye gidicem bakalım kontrolum var alt muayeneden de korkuyorm 😬😬